Σασμός: Στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της δραματικής σειράς “Σασμός” παρουσιάζεται ένας καινούργιος χαρακτήρας, ο οποίος θα έχει σημαντικό ρόλο στην πλοκή και αναμένεται να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη ζωή των Σταματάκηδων. Η ταυτότητα αυτού του μυστηριώδους άντρα, που θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης στα νέα επεισόδια, αποκαλύπτεται από το πρώτο κιόλας επεισόδιο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Αντρέας Βρουλάκης…

Ο τρίτος και αναμενόμενος κύκλος της σειράς “Σασμός” θα φέρει πολλές ανατροπές, εκπλήξεις και νέες προσθήκες στο καστ. Οι νέες εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε αφορούν τις επιπτώσεις του πυροβολισμού του Μαθιού από τον Νικηφόρο και το τροχαίο της Βασιλικής. Καθώς οι χαρακτήρες αγωνίζονται για τη ζωή τους, ένας νέος ήρωας εισέρχεται στο προσκήνιο στην Άνω Ποριά, έχοντας σκοπό να επιφέρει κακό, δημιουργώντας ανείπωτο πόνο και βυθίζοντας την Κρήτη σε θλίψη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το “MyTV”, αυτός ο μυστηριώδης άντρας είναι ο Αντρέας Βρουλάκης. Η παρουσία του Αντρέα αναμένεται να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην πλοκή και την εξέλιξη των ιστοριών.

Ο Αντρέας Βρουλάκης είναι ένας σημαντικός χαρακτήρας στον κόσμο της σειράς. Είναι ξάδελφος του Παύλου και αδελφός του Τηλέμαχου. Η οικογενειακή του ιστορία είναι περίπλοκη, καθώς ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδελφός του Γιάννη Βρουλάκη, πατέρα του Παύλου, και του Πετρή Βρουλάκη, πατέρα του Μάρκου.

Από νεαρή ηλικία έδειξε μια σκληρή πλευρά, συχνά εμπλεκόμενος σε έχθρες και εκδικητικές ενέργειες. Αυτό το χαρακτηριστικό του αποδείχθηκε σημαντικό, καθώς ο παπαΜιχάλης προέβλεψε ότι θα αποτελέσει μείζονα απειλή για την ειρήνη και τον σασμό, παροτρύνοντας τους δικούς του να τον απομακρύνουν από το χωριό.

Έτσι, ο Αντρέας ξεκίνησε να εργάζεται σε καράβια, βοηθώντας οικονομικά την οικογένειά του. Με τον χρόνο, ανέλαβε το ρόλο του καπετάνιου σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στη μεταφορά υγρών καυσίμων.

Πριν από έξι χρόνια, η ζωή του Αντρέα άλλαξε ριζικά, όταν συνελήφθη από την τουρκική ακτοφυλακή για παράνομη μεταφορά καυσίμων. Καταδικάστηκε, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε κάνει παράνομη μεταφορά μεγάλης ποσότητας καυσίμων. Η ποινή του ήταν 3 χρόνια φυλάκισης στις τουρκικές φυλακές του Μάλτεπε.

Κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του, εμπλέκθηκε σε συμπλοκή με συγκρατούμενο, καταλήγοντας σε περαιτέρω ποινή φυλάκισης. Μετά την αποφυλάκισή του, επιστρέφει στην Άνω Ποριά, βρίσκοντας τον Παύλο και τον Λάζαρο. Η παρουσία του συνοδεύεται από ανάμικτα συναισθήματα, καθώς αισθάνεται ενδοιασμό για τις επιλογές που σκοπεύει να κάνει.

Ο Αντρέας, σύμφωνα με το περιοδικό Mytv, έρχεται σε σύγκρουση με τις προθέσεις του Παύλου, ο οποίος επιδιώκει να φέρει τον σασμό ανάμεσα στις δύο οικογένειες και να αποκαλύψει τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ.

Η αντίθεση του Αντρέα προκαλεί ένταση, καθώς επιθυμεί εκδίκηση για την οικογένεια της Καλλιόπης και δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει βία για να επιτύχει τους σκοπούς του.

Η παρουσία του προκαλεί σοκ στους υπόλοιπους χαρακτήρες, αφήνοντας τους ανυπεράσπιστους απέναντι στην απειλή του θανάτου.