Η Αρετή ένα βήμα πριν τον ζουρλομανδύα εξαιτίας του Τάσου… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Τραγικά γεγονότα προμηνύονται στην συνέχεια της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς η Αρετή φτάνει στο χείλος της ψυχικής κατάρρευσης, λόγω της εξαπάτησης του Τάσου.

Ο Τάσος και η Αρετή έχουν μια σχέση που φαίνεται να προχωρά από το καλό στο καλύτερο, με εκείνη να εκφράζει την ευτυχία της από τη συνύπαρξή τους και τις στιγμές που μοιράζονται.

Σύμφωνα όμως με το περιοδικό MyTv, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο Τάσος κάνει την Αρετή να νιώσει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, την εκμεταλλεύεται, με κύριο στόχο να ζηλέψει η γυναίκα του, με την οποία είναι σε διάσταση.

Η κατάσταση μάλιστα ξεφεύγει όταν ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στην Αρετή, και αυτή τον πιστεύει και ξεκινά την οργάνωση του γάμου τους. Στο μεταξύ, η Ασπασία και η Βασιλική, είναι δύσπιστες στις προθέσεις του Τάσου.

Τα ψέματα του Τάσου γίνονται γνωστά στην Αρεόπολη και σύντομα φτάνουν και στην Αρετή. Δεν μπορεί να πιστέψει τι συμβαίνει, αρχίζει να χάνει τα λογικά και φτάνει ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο. Έδωσε την εμπιστοσύνη της σε αυτόν τον άντρα, ο οποίος την χρησιμοποίησε με τον χειρότερο τρόπο.