Πολυξένη: « Κυρά μου εσύ είσαι ο έρωτας της ζωής μου»…Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Τα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Μάγισσα» φέρνουν ανατρεπτικές στιγμές. Η Πολυξένη, πριν από τον θάνατο της, εξομολογείται στην Δαμιανή ότι είναι ο έρωτας της ζωής της.

Η Δαμιανή αφήνει την Πολυξένη χωρίς βοήθεια, κατηγορώντας την ως την δολοφόνο του μωρού και οδηγώντας την στην εκτέλεση της.

Μία μέρα πριν την εκτέλεση της, η Δαμιανή, πνιγμένη από τύψεις, επισκέπτεται την Πολυξένη στο κελί της, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Tv24. Η Δαμιανή, με δάκρυα στα μάτια, της ζητά συγγνώμη για όλα όσα έγιναν, ενώ η Πολυξένη ανοίγει την καρδιά της, αφού βλέπει για τελευταία φορά την κυρά της.

Της λέει ότι τήρησε την υπόσχεσή της, παίρνοντας την ευθύνη για τον φόνο του μωρού πάνω της, δίχως να μιλήσει για αυτό σε κανέναν. Σε μια τελευταία εξομολόγηση, λέει στην Δαμιανή ότι την αγάπησε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα και πως πάντοτε ήθελε να είναι κοντά της να την αγγίζει και να την μυρίζει.

Τα λόγια αυτά σοκάρουν την Δαμιανή, αφού η Πολυξένη της ομολογεί ότι ήταν ο μεγάλος της έρωτας. Την επόμενη μέρα, έρχεται η τιμωρία της Πολυξένης, όπου την κρεμάνε έξω από τον πύργο.