Μετά την αποκάλυψη ότι ο Αντρέι είναι Λάσκαρης, ανοίγει ο δρόμος για νέες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια, φέρνοντας μαζί τους την δίψα της εκδίκησης.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Ο Αντρέι ζητάει εκδίκησή

Ο Μάρκος τραυμάτισε τον Αντρέι κατά τη διάρκεια της μονομαχίας τους, ενώ ταυτόχρονα ο Κανέλλος ανακοίνωσε πως ο Αντρέι είναι γιος του Τζανέτου, άρα μέλος της οικογένειας των Λασκαραίων.

Ο Μάρκος βρίσκεται σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, αφού έχασε όχι μόνο την αγαπημένη του Θεοφανώ, αλλά πλέον κινδυνεύει να χάσει και την εξουσία του. Ο Αντρέι είναι ο πραγματικός καπετάνιος, ως γιος του Τζανέτου. Η μοναδική ελπίδα του Μάρκου πλέον είναι το μωρό που θα γεννήσει Θεοφανώ.

Στα επόμενα επεισόδια, αναμένεται να έρθει στο φως μια ακόμη σημαντική αλήθεια που αφορά τον Αντρέι, αλλά επίσης και τον Μιχαήλ. Προτού πεθάνει, ο πατέρας του Κοσμά Βρώτσου θα ζητήσει συγγνώμη από τον Αντρέι και θα του δώσει ένα γράμμα που θα αποκαλύψει πολλά.

Ο Μιχαήλ είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του Τζανέτου. Σύντομα, ο Αντρέι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μιχαήλ, αλλά θα προβεί σε προσεκτικές κινήσεις. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα επιδιώξει την εκδίκησή του μέσα από συγκεκριμένες πράξεις…