Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο στη «Γη της Ελιάς», καθώς έχασε το μωρό που περίμενε με τον Μάνο, γεγονός που την βυθίζει σε ανίκητη θλίψη…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Τέλος τα σενάρια χωρισμού για Μάνο και Μαρίνα

Οι αντιδράσεις της Μαρίνα σε αυτήν την δύσκολη στιγμή είναι εμφανώς ανησυχητικές. Δεν τρώει, δεν επιθυμεί να βγει έξω και δεν επικοινωνεί με κανέναν. Ο Μάνος, από τη μεριά του, προσπαθεί απεγνωσμένα να την βοηθήσει και να τη στηρίξει, αλλά με μάταιες προσπάθειες.

Κατά τη διάρκεια μιας από τις πολλές τους διαφωνίες, η Μαρίνα κάνει μια απρόσμενη αίτηση: ζητά διαζύγιο από τον Μάνο. Αυτή η ανακοίνωση σοκάρει τον Μάνο, ο οποίος επιχειρεί να την πείσει να αλλάξει γνώμη, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Σε κάποια στιγμή, ο Μάνος πηγαίνει στο καφενείο του Πότη και εκεί συναντά την Αφροδίτη. Οι δυο τους κάθονται εκεί ώρες, συζητούν, παίζουν τάβλι και τελικά η Αφροδίτη τον προσκαλεί να στο σπίτι της. Ο Μάνος δέχεται την πρόσκληση και πηγαίνει στο σπίτι της γιατρίνας.

Όμως, τον βλέπει η Αρετή και αμέσως τρέχει να ενημερώσει την Μαρίνα, η οποία γίνεται έξαλλη και απαιτεί εξηγήσεις από τον Μάνο. Εκείνος επιμένει ότι ανάμεσά τους δεν υπάρχει ερωτική σχέση, αλλά η Μαρίνα δεν τον πιστεύει.

Λίγο αργότερα, η Μαρίνα καταλαβαίνει ότι η Αφροδίτη είναι ήδη σε σχέση με τον Χρήστο και συνειδητοποιεί ότι έκανε ένα σημαντικό λάθος όσον αφορά τον Μάνο. Αισθάνεται μετανιωμένη και αποφασίζει να πάει να ζητήσει συγγνώμη, ελπίζοντας ότι μπορούν να ξαναβρούν τον δρόμο τους, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Γη της Ελιάς».