Όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού», η ζωή του ο Αστέρη θα κινδυνέψει, όμως η παρέμβαση ενός ατόμου που θα αποφασίσει να του δώσει το νεφρό του θα του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ο Αστέρης χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Σε μία από της συζητήσεις του Αστέρη με την Αργυρώ, εκείνος λιποθυμάει ξαφνικά και τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο. Μετά από λίγο, ο Δημήτρης ειδοποιεί την Καλλιόπη και αναφέρει την ανησυχητική αύξηση της αρτηριακής πίεσης του Αστέρη και τα συμπτώματα που τον βασανίζουν. Έχει μεγάλη ανησυχία για την υγεία του, φοβούμενος ότι οι κρίσεις αυξημένης πίεσης ίσως σχετίζονται με μια δυσλειτουργία του ενός του νεφρού.

Τελικά, αποκαλύπτεται πως ο Αστέρης πράγματι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας λόγω της κατάστασης του νεφρού του και επιβάλλεται επείγουσα μεταμόσχευση. Η Αργυρώ είναι δίπλα του και αισθάνεται υπεύθυνη για την κατάσταση της υγείας του, αφού σε εκείνη είχε δώσει το ένα του νεφρό όταν ήταν ετοιμοθάνατη.

Τη στιγμή που ο Αντρέας μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα, αποφασίζει να επανορθώσει για τα λάθη που είχε κάνει στο παρελθόν. Έτσι, επιστρέφει στην Άνω Ποριά αποφασισμένος να δώσει το δικό του νεφρό στον Αστέρη.

Μιλάει στον Αστέρη και τελικά η επέμβαση ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία. Όλοι είναι ευγνώμονες προς τον Αντρέα και τον ευχαριστούν που του έσωσε τη ζωή.