Στα επόμενα επεισόδια του «Ναυάγιο» ο Πέτρου αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην απελευθέρωση της Ειρήνης από την «φυλακή» του Ιπποκράτη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Διακρίνουμε ήδη μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ Πέτρου και Ειρήνης, μέσα από τις συζητήσεις τους. Η τραγωδία που έζησαν στο ναυάγιο του πλοίου Φοίνιξ τους φέρνει πιο κοντά, αλλά και η ελπίδα για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους. Ο Πέτρος ωθεί την Ειρήνη να ξεπεράσει τους φόβους της κι εκείνη αρχίζει να νιώθει όμορφα και ασφάλεια.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Ειρήνη θα αποδεχτεί την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη για να αισθανθεί πιο προστατευμένη δίπλα του. Ωστόσο, οι συναντήσεις με τον Πέτρο δεν θα σταματήσουν, γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον Ιπποκράτη, ο οποίος θα αντιδράσει έντονα.

Θα ζητήσει από την Ειρήνη να διακόψει τις επαφές της με τον Πέτρο, καθώς της θυμίζει το ναυάγιο, κι εκείνη θα αρχίσει να αμφιβάλει για το καλό πρόσωπο που της δείχνει και θα μιλήσει στον Πέτρο. Θα του πει ότι δεν επιθυμεί να την ελέγχει και να καθορίζει τη ζωή της και ο Ιπποκράτης θα την κρατήσει κλεισμένη στο σπίτι.

Ο Πέτρος, που αρχίζει να έχει συναισθήματα για την Ειρήνη, δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θα οργανώσει ένα σχέδιο για να απελευθερώσει την Ειρήνη από αυτή την κατάσταση, καθώς πιστεύει ότι δεν της αξίζει. Θα δούμε αν θα τα καταφέρει. Μήπως βρισκόμαστε στην αρχή ενός νέου έρωτα μεταξύ Ειρήνης και Πέτρου;