Το προξενιό της Ιουλίας: Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση Ραζίνη φέρνουν τη Στάσα σε μια απόφαση με τραγικές συνέπειες…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία προσπαθεί να την αποτρέψει

Η Ιουλία προσπαθεί να την αποτρέψει, αλλά μόνο ο Στασινόπουλος φαίνεται να μπορεί να την πείσει να σκεφτεί λογικά. Αυτή η κατάσταση οδηγεί την Ιουλία σε ακόμα μεγαλύτερη απόγνωση, καθώς βρίσκεται παγιδευμένη στα προβλήματά της και βιώνει τους δικούς της εφιάλτες.

Στο αρχοντικό των Ραζίνηδων, ο Χρήστος μετά την επίσκεψη του γιατρού Νικολαΐδη, απαιτεί αυτό που του έχουν υποσχεθεί: την άφιξη της Ιουλίας. Παράλληλα, η Κατερίνη και η Φιλιώ συνειδητοποιούν ότι η ένταση ανάμεσα στον Στράτο και τον Στασινόπουλο, που είναι στο αποκορύφωμά της, καθιστά αδύνατη την πιθανότητα ενός συμπεθεριού με τους Ραζίνηδες.

Η Αλεξάνδρα, αντίθετα προς την επιθυμία του Ατζαλίνα, ετοιμάζεται να αφήσει το ξενοδοχείο όπου διαμένει και να επιστρέψει στην Αθήνα. Η Ιουλία, απεγνωσμένη, αποφασίζει να βάλει τέλος σε ό,τι ακόμα τη συνδέει με τον Γρηγόρη. Επιχειρεί, λοιπόν, να απαλλαγεί από το μωρό που φέρει, με έναν επικίνδυνο τρόπο.

Για μια ακόμα φορά, η παρέμβαση του Προβιού αποδεικνύεται κρίσιμη για τη σωτηρία της Ιουλίας, που μεταφέρεται ξανά στο νοσοκομείο. Εκεί, καθώς ο Γρηγόρης και η Ιουλία υποφέρουν χωριστά, ο ένας από τον άλλον, ο Γιωργίκης, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, βρίσκει την ευκαιρία να περάσει χρόνο μαζί της. Από την άλλη, η Στάσα καταριέται τους Ραζίνηδες για την ατυχία που βιώνει η κόρη της τον τελευταίο καιρό.