Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Σίμος μαθαίνει από τη Βικτώρια ότι ο Ντίνος τον κατηγορεί για τον εμπρησμό του «Ολύμπια». Κι ενώ αυτό δεν τον έχει ακόμα κατανοήσει, μαθαίνει ότι ο Νοτόπουλος γνωρίζει την τοποθεσία του Πάρη και της Γεωργίας. Ο Σίμος, φορώντας κουκούλα και απειλώντας με όπλο, τον υποχρεώνει να ειδοποιήσει την αστυνομία για την τοποθεσία τους.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Σίμος βάφει τα χέρια του με αίμα

Την ίδια στιγμή, ο Λεβί επισκέπτεται τη Βικτώρια στη φυλακή και αμφισβητεί αν ο Σίμος είναι γιος τους, που αυτή αρνείται κατηγορηματικά. «Ο Σίμος είναι γιος μας;». Η Βικτώρια το αρνείται κατηγορηματικά: «Ο Πολύζος σου το είπε αυτό; Λέει ψέματα, θέλει να βλάψει το παιδί επειδή πήρε το μέρος της μητέρας του», υποστηρίζει. Ο Ιωσήφ, μη πεισμένος από την απάντηση της Βικτώριας, συναντά τον Χρήστο, ο οποίος του αποκαλύπτει την αλήθεια: η Βικτώρια τον κατήγγειλε στους Γερμανούς.

Του εξηγεί επίσης πώς κλείσανε το ορφανοτροφείο και τον υιοθέτησαν τον Σίμο. Την ίδια στιγμή, ο Σωτήρης καλεί τον Σίμο να πάει στο τμήμα, αποκρύπτοντας ότι το όπλο που βρέθηκε είναι γραμμένο στο όνομά του. Αφού μαθαίνει την αλήθεια, ο Σίμος αναζητά απαντήσεις από το Ρένο, αλλά χωρίς επιτυχία. Η Βικτώρια αποκαλύπτει στον Σίμο ότι το όπλο πήρε από τον Χρήστο. Ο Σίμος εκνευρίζεται και την κατηγορεί γιατί δεν τον άκουσε προηγουμένως.

«Γιατί δεν με άκουσες και πήγες και εμπιστεύτηκες αυτόν τον άνθρωπο;», της λέει και φεύγει Λίγο αργότερα, εισβάλλει στο σπίτι του Χρήστου απειλώντας τον με όπλο, κατηγορώντας τον για την καταστροφή της ζωής του. «Θα σε σκοτώσω. Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή», είναι τα λόγια του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ