Παγιδευμένοι: Όπως ήδη είναι γνωστό ο δεύτερος κύκλος της δραματική αστυνομικής σειράς «Παγιδευμένοι», υπόσχεται να μας κόψει την ανάσα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: ο Δημήτρης είναι νεκρός…

Μέχρι πριν λίγο καιρό τα spoilers που κυκλοφορούσαν για την νέα σεζόν, έλεγαν ότι ο Δημήτρης είναι νεκρός και η νούμερο ένα ύποπτη για την δολοφονία του είναι η Άννα. Μάλιστα, ανέφεραν ότι ο Δημήτρης θα συνεχίσει να υπάρχει στη σειρά μόνο μέσα από τις αναμνήσεις των πρωταγωνιστών.

Φυσικά αυτή η εξέλιξη είχε δυσαρεστήσει και ξεσηκώσει τους χιλιάδες θαυμαστές των «Παγιδευμένων», καθώς ο γοητευτικός εισαγγελέας είναι ο πιο αγαπημένος χαρακτήρας της σειράς. Ωστόσο αυτό το σενάριο ανατράπηκε, λέγοντας τελικά ότι ο Δημήτρη δεν πέθανε στην πραγματικότητα.

Ο δήθεν θάνατος του είναι σκηνοθετημένος από τον ίδιο και τον Ανδρέα για να καταφέρουν να παγιδέψουν τον μανιακό δολοφόνο και φυσικά αυτό το σχέδιο φρόντισαν να το κρύψουν από την Άννα. Τα spoilers θέλουν τον Δημήτρη να εμφανίζεται ολοζώντανος μπροστά στην Άννα, όταν εκείνη μάθει ότι είναι έγκυος.

Κι ενώ μέχρι σήμερα, με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η Άννα πέφτει με λυγμούς στην αγκαλιά του και ευχαριστεί τον Θεό που είναι ζωντανός, φαίνεται πως μετά την αποκάλυψη του σχεδίου του, ο γάμος τους περνάει την μεγαλύτερη κρίση.

Η Άννα, όπως είναι λογικό αδυνατεί να συγχωρέσει τον Δημήτρη που της είπε ένα τόσο τραγικό ψέμα και την κράτησε έξω από τη ζωή του. Έζησε έναν εφιάλτη εξαιτίας του, προσπαθώντας να πείσει τους πάντες ότι δεν τον σκότωσε, ενώ παράλληλα βυθίστηκε στον πόνο από τον χαμό του.

Καμία από τις εξηγήσεις του Δημήτρη δεν θα είναι αρκετή για να μαλακώσει…τουλάχιστον συναισθηματικά. Έτσι, λοιπόν, για κάποια επεισόδια, μάλλον αρκετά, η Άννα και ο Δημήτρης θα είναι και πάλι χώρια, με εκείνη να έχει χάσει την εμπιστοσύνη που του είχε.