Ο γιατρός: Ο Ανδρέας επιστρέφει στο νοσοκομείο παρά τις αντιδράσεις του Μάρκου… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο γιατρός

Ο γιατρός σημερινό επεισόδιο 3

Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Δήμητρα Σιγάλα, Βασιλική Τρουφάκου

«Ο γιατρός», Δευτέρα έως Τετάρτη στις 22:40

Δείτε απόψε, 4/10

Επεισόδιο 03: «Τίποτα προσωπικό»
Ο Ανδρέας επιστρέφει στο νοσοκομείο παρά τις αντιδράσεις του Μάρκου και της Άννας αλλά τα καθήκοντά του είναι πολύ περιορισμένα: απαγορεύεται να μιλάει με τους ασθενείς και να κάνει οποιαδήποτε διάγνωση.

Η Σοφία αναλαμβάνει να έχει τον Αντρέα από κοντά προκειμένου να μην εκθέσει το νοσοκομείο κάνοντας κάποιο λάθος, πράγμα που ενώ την χαροποιεί, την ίδια στιγμή την μπερδεύει, καθώς για πρώτη φορά είναι αυτή που καλείτε να πάρει τις αποφάσεις και ο Ανδρέας να την υπακούσει.

Ο Λεωνίδας και η Δανάη αναλαμβάνουν έναν ηλικιωμένο κύριο, τον Βίκτωρα, του οποίου η περίπτωση θα τους βγάλει έναν άλλο εαυτό και θα τους κάνει να εκτιμήσουν περισσότερο την κάθε στιγμή της ζωής τους.

Τέλος ο Ανδρέας αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στην Άννα για όσα νιώθει και πάει από το σπίτι της. Εκεί όμως τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη καθώς η Άννα δεν είναι μόνη της.