Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Σίμος, μετά το μπάχαλο που προκάλεσε στην σχέση του Ντίνου και της Μιράντας, προσποιείται τον πυροσβέστη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος προσποιείται τον «πυροσβέστη»

Τα χρέη του ζαχαροπλαστείου αποπληρώνονται μυστικά από έναν άγνωστο άντρα, ο οποίος διατηρεί την ταυτότητά του κρυφή. Ο Φώτης εμφανίζεται εντέλως διαφορετικός και κάνει μια απρόσμενη κίνηση που αφήνει την Μιράντα άναυδη. Ο Πάρης αποχωρεί από το μαιευτήριο και αφήνει τη Γεωργία μόνη της, πριν καν εκείνη μάθει την αλήθεια…

Η Όλγα προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει με τη Γεωργία… Θα τα καταφέρει;Ο Ντίνος και η Μιράντα προσκαλούν τον Σίμο στο σπίτι τους για δείπνο. Αλλά κανείς από τους δύο δεν μπορεί να φανταστεί τι σκοπεύει να κάνει ο Σίμος μέσα στο σπίτι τους.

Ο Σίμος, μετά το μπάχαλο που προκάλεσε στην σχέση του Ντίνου και της Μιράντας, προσποιείται τον πυροσβέστη. Πόσο μεγάλη είναι η ζημιά που προκάλεσε στη σχέση του ζευγαριού και τι θα κάνει ο Ντίνος τώρα που γνωρίζει την αλήθεια;

Η έρευνα για την υπόθεση της πυρκαγιάς στο “Ο Παράδεισος των Κυριών” συνεχίζεται και ο Σωτήρης προσθέτει έναν ακόμη ύποπτο στη λίστα του, κάνοντας την υπόθεση ακόμα πιο περίπλοκη.

Το δάνειο του Πάρη έχει εγκριθεί από την τράπεζα, αλλά ένας νέος εφιάλτης χτυπά την πόρτα της Όλγας, καθώς ο γιος της, της ανακοινώνει τα σχέδιά του.Η Βικτώρια βρίσκεται αιμόφυρτη στο γραφείο της, ενώ ο Άγης ανακοινώνει στην Αμαλία ότι πρέπει να εξαφανιστεί για λίγο καιρό από το σπίτι.
Πώς μπορεί να συνδέονται αυτά τα δύο γεγονότα που θα ταράξουν την οικογένεια Μπουραντά;