Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης έξαλλος και εκτός εαυτού… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Ξένια…

Ο Δημοσθένης εμφανίζεται με μία άγνωστη γυναίκα που ονομάζεται Ξένια (Άντρεα Χάννα). Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι είναι ζευγάρι.

Παράλληλα, η Αρετή πιέζει την Ασπασία να της αποκαλύψει τιτην απασχολεί, αλλά η Ασπασία ντρέπεται και κρατά για τον εαυτό της το ένοχο μυστικό της. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα ανησυχούν για τη συμπεριφορά της Φιλιώς, η οποία παραμένει κλεισμένη στο δωμάτιό της και ζωγραφίζει σκοτεινές εικόνες. Η Ασπασία, αφού δεν μπορεί να αντέξει άλλο την ψυχρή στάση του Δημοσθένη απέναντί της, τον ρωτάει ευθέως που θα πάει η σχέση τους και αυτός εκρήγνυται.

Ο Λυκούργος μαθαίνει για τον Δημοσθένη και την ερωμένη του και ειδοποιεί τον Στάθη. Η Αφροδίτη βγαίνει να φάει με τον Αποστόλη, αλλά ο Χρήστος δείχνει να μην ζηλεύει. Ο Ορέστης λέει στη Δήμητρα ότι καταλαβαίνει την στάση της απέναντί του και θα σταματήσει να την πιέζει για να κάνουν σχέση. Το γλυκό του κουταλιού που βασίζεται στην ελιάφαίνεται να έχει μεγάλη ζήτηση και η Ασπασία χαίρεται για την επιτυχία της.

Την ίδια στιγμή, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η μυστική συνταγή της μητέρας της για τη βραβευμένη σπανακόπιτα έχει διαρρεύσει. Η Αθηνά προτείνει στη Φιλιώ να επισκεφθούν έναν παιδοψυχολόγο, αλλά εκείνη αρνείται. Ο Πότης αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και ζητάει από την Άννα να τον παντρευτεί.