Η Αρετή έξω φρενών με τα νέα της εγκυμοσύνης της Ιουλίας προχωρά στον δρόμο και τυχαία περνάει μπροστά από την γυναίκα του Τάσου την ώρα που εκείνος την παρακολουθεί.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Στρίβει στον επόμενο δρόμο και πέφτει πάνω στον Τάσο. «Καλά. Αν με πιάσεις απ’ τη μύτη θα σκάσω. Τράκαρα με τη πρώην γυναίκα σου πάλι», του λέει κι εκείνος της απαντά: «Ποιος τη κατ@@@άει…Τα λέμε, τα λέμε» και φεύγουν προς αντίθετη κατεύθυνση.

Την ίδια ώρα, η Άννα αγριοκοιτάζει τον Πότη και τον κατσαδιάζει για το μαντάτο που ξεφούρνισε στην Αρετή. «Τώρα που θα γίνεις μπίλιες με τον κύριο Στάθη, να σε δω!», τον προειδοποιεί κι εκείνος ψάχνει τρόπο για να αναιρέσει όσα είπε. «Με μια αφορμή..Να βρω την κυρά Αρετή και να της πω ότι έκαμε λάθος η Νίτσα. Παναγιά μου, βάλε το χέρι σου να προλάβω το κακό!», μονολογεί αγχωμένος.

Την ίδια ώρα, ο Στάθης επιστρέφει στο σπίτι και με το που τον βλέπει η Αριάδνη πέφτει στην αγκαλιά του και τον ρωτά που ήταν. «Μην ξαναπείς πάλι «σ’ αυτήν», γιατί θα θυμώσω..», της ξεκαθαρίζει εκείνος.

«Μάλιστα. Αφού την νοιάζεσαι και την προσέχεις τόσο πολύ, γιατί δεν είσαστε μαζί;», απορεί η Αριάδνη και στη συνέχεια τον ρωτά πότε φεύγει η Ιουλία από τη Μάνη.

«Ρε Αριάδνη, αφού μέσα σου έχεις κάνει κωλοτούμπα μεγάλη, γιατί τέτοιο μουλάρωμα, κορίτσι μου;», της λέει ο Στάθης κι εκείνη ξεσπάει: «Μα ποια γυναίκα ανεβαίνει, 9 μηνών έγκυος, σε μηχανή, πες μου!»…

Στο μεταξύ, η μικρή Αγγελική μόλις βλέπει την Αμαλία και πάλι στο σπίτι τρέχει να την αγκαλιάσει. «Δεν είχα με ποιον να λέω μυστικά. Τώρα θα λέμε πάλι μαζί», λέει η μικρούλα και ο Ισίδωρος σπεύδει να επέμβει και να ξεκαθαρίσει ότι μυστικά θα έχει όταν τελειώσει το σχολείο. «Ο παππούς μίλησε, Αγγελική μου! Κι ό,τι λέει είναι νόμος!», απαντά η Αμαλία που όπως φαίνεται έβαλε μυαλό.