Η Αρετή ακόμα σε έξαλλη κατάσταση επιστρέφει στο σπίτι της όπου εκεί είναι η Ασπασία. «Ο Στάθης! Γκάστρωσε και την Ιουλία Βρεττάκου! Που να του μαραθεί και να του πέσει! Ο αλήτης! Δεν σεβάστηκε ούτε εμένα, ούτε τα νόμιμα παιδιά του», της λέει κι εκείνη την ρωτά ποιος της το είπε.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Αυτό έχει σημασία; Που πάει και σκορπάει παιδιά, που δεν έχει καθόλου νιονιό στο πάνω κεφάλι του..θα κάμει παιδί που θα είναι μικρότερο από το εγγόνι του; Θα φρίξουνε κι οι πέτρες!», συνεχίζει οργισμένη και ακάθεκτη η Αρετή.

Έχει βραδιάσει και καθώς η Ειρήνη τρώει με τον πατέρα της τον ρωτά για την Ξένια, όμως εκείνος κόβει την κουβέντα τους.

«Οκ..Πάντως η μαμά δεν γυρίζει. Αν υπάρχει μια περίπτωση στις εκατό να ‘ρθει, ξέρεις πότε θα ‘ναι; Άμα αισθανθεί οικονομικά εντελώς ανεξάρτητη», του τονίζει αλλά ο Δημοσθένης φαίνεται να μην καταλαβαίνει.

«Ξέρω τι σου λέω, άκουσέ με μια φορά. Όσο ξέρει ότι είναι στην ανάγκη σου οικονομικά, και την έχεις με το χέρι απλωμένο και όσο ξέρει ότι η άλλη περιμένει παιδί, δεν υπάρχει περίπτωση», επιμένει η Ειρήνη, αλλά και πάλι ο Δημοσθένης δεν καταλαβαίνει.

«Αμ δεν είναι. Τα ‘χει βάλει με τον εαυτό της, ότι εκβιάζεται γι αυτό το λόγο, επειδή δεν έχει στον ήλιο μοίρα! Αν κουδουνίσει η τσέπη της και νιώσει υπερήφανη, μπορεί και να την δεις ξανά εδώ μέσα!» του εξηγεί κι εκείνος την κοιτάζει σκεπτικός…

Την ίδια ώρα, η Χάιδω βρίσκεται στο σπίτι της Αθηνάς. «Ο Φίλιππος και η Βασιλική έχουν πάρει από μια άκρη του σκοινιού και την τραβάνε. Κι εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα..Μένω με τα χέρια σταυρωμένα να περιμένω την στιγμή που θα σπάσει», λέει στεναχωρημένη, αλλά η Μαργαρίτα και η Αθηνά πιστεύουν ότι δεν θα χωρίσουν και ότι απλά είναι ένας καυγάς μεταξύ τους που κρατάει λίγο παραπάνω.

Στη συνέχεια η κουβέντα τους γυρίζει στην Αθηνά και η Μαργαρίτα αποκαλύπτει: «Ο ιππότης! Για την Αθηνά μας δεν ήρθε πάνω στο άσπρο άλογο.. με αεροπλάνο εξ Αμερικής κατέφθασε!».

Η Χάιδω ξαφνιάζεται και παράλληλα χαίρεται πολύ με αυτή τη εξέλιξη όταν η Αθηνά της λέει ότι πρόκειται για τον Τζον Μακρίδη. «Να αφεθείς και να το χαρείς! Να ‘χεις ένα σύντροφο, τα παιδιά παντρεύονται και φεύγουν. Η μικρή θα μεγαλώσει πριν καλά- καλά το καταλάβεις», την συμβουλεύει και η Μαργαρίτα συμπληρώνει:

«Ο Τζον είναι εξαιρετική περίπτωση. Γοητευτικός, κοσμογυρισμένος..». Ωστόσο η Αθηνά παραμένει συγκρατημένη: «Μην παίρνετε φόρα. Τώρα ξεκίνησε η κατάσταση. Δεν ξέρουμε που θα μας βγάλει».