Το Famagusta του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου μας συστήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Οι τηλεθεατές αποθέωσαν το περιεχόμενο της σειράς και τους ηθοποιούς δίνοντας ήδη από την πρεμιέρα υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση.

Η νέα σειρά του Mega συνεχίζεται αυτή την Κυριακή με το δεύτερο επεισόδιο στο οποίο η ιστορία ξετυλίγεται ακόμη περισσότερο και φέρνει στο φως το μυστικό που κρύβεται στο πηγάδι.

Η οικογένεια Σέκερη είναι αναστατωμένη από την εξαφάνιση της Ελένης. Η Δάφνη την αναζητά στο σπίτι του Μάικλ και εκεί μαθαίνει ότι είχε σχέση με κάποιον παντρεμένο.

Στο μεταξύ τα στοιχεία που βρίσκει η αστυνομία στο σπίτι του Μάικλ τον καθιστούν ως κύριο ύποπτο. Εκείνος προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία ενώ και η Χριστίνα αμφιβάλει για την ενοχή του. Ο Αντρέας της υπόσχεται να ερευνήσει καλά την υπόθεση.

Η Μαίρη επισκέπτεται την αδελφή της και μητέρα του Μάικλ, Σοφία, στο Λονδίνο. Εκεί μαθαίνουμε πως κατέληξε ο Μάικλ στα χέρια της στην τουρκική εισβολή.

Ο Μάικλ τελικά συλλαμβάνεται και η Κατερίνα ενημερώνει τη Σοφία την ώρα που συνεχίζει μόνη της τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ. Η Σοφία σε μια απελπισμένη προσπάθεια να βοηθήσει τον Μάικλ συναντά τη Χριστίνα και κάπως έτσι η θετή και η βιολογική μητέρα του Μάικλ συναντιούνται πρώτη φορά χωρίς όμως κάποια από τις δυο τους να το ξέρει.

Δείτε όσα θα δούμε στο επεισόδιο αυτής της Κυριακής:

Διαβάστε επίσης:

Famagusta: Ο Θοδωρής ομολογεί τον φόνο

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Δαμιανή σώζει Τζανή – Μεταξία από την αποκάλυψη πως είναι ζευγάρι

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης χάνει το νεφρό του και χαροπαλεύει



Source link