Η Γη της Ελιάς: Τον τρίτο και συναρπαστικότερο κύκλο της σειράς “Η γη της ελιάς” θα τον δούμε στις οθόνες μας στα τέλη του Σεπτεμβρίου, με νέες εντάσεις, απροσδόκητες στιγμές και την δικαίωση να έρχεται για πολλούς από τους ήρωες της σειράς. Οι κάμερες έχουν ήδη ξεκινήσει να γράφουν για αυτή την συναρπαστική σεζόν, ενώ η δαιμόνια Βάνα Δημητρίου βρίσκεται ήδη σεναριακά προς το τέλος του 2023… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Spoilers τρίτου κύκλου…

Στον επερχόμενο κύκλο, πολλά γεγονότα θα συμβούν, μερικά τα υποψιαζόμαστε, ενώ άλλα δεν περνάν καν από το μυαλό μας. Ξεκινώντας από το σημείο που είχαμε αφήσει την σειρά τον Ιούλιο, ο Ισίδωρος βρίσκεται στη μέση μιας ομηρίας με ληστές που εισβάλλουν στο σπίτι του. Ενώ πυροβολεί και σκοτώνει τον έναν από αυτούς, θα δούμε και κάποιον να τραυματίζεται σοβαρά, μα όχι τον Ισίδωρο, όπως κάποιοι ανέφεραν.

Σε λίγο καιρό, η οικογένεια των Βρεττάκων θα αντιμετωπίσει ακόμη ένα χτύπημα της μοίρας, αφού το μωρό της Μαρίνας και του Μάνου θα πεθάνει. Κατά τη διάρκεια ενός υπερήχου ο γιατρός δυστυχώς ανακαλύπτει ότι δεν χτυπάει η καρδιά του μωρού με αποτέλεσμα να έχει πεθάνει μέσα στην κοιλιά της.

Η σχέση της Μαρίνας και του Μάνου θα περάσει από σαράντα κύματα, αλλά όπως θα δούμε, η αγάπη τους θα αποδειχθεί ισχυρότερη από τα εμπόδια που θα τους βρουν.

Δυστυχώς, η κατάληξη δεν θα είναι η ίδια για τη Δήμητρα και τον Ορέστη. Όταν η Δήμητρα δει το σημάδι στο στήθος του Ορέστη και καταλάβει ότι η καρδιά του Κίμωνα χτυπάει μέσα του, θα κλονιστεί, ίσως ανεπανόρθωτα..

Η Δήμητρα πιστεύει πως ο Ορέστης είχε κάποια σκοπιμότητα και της έκρυβε την αλήθεια και έτσι δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη νέα κατάσταση. Είναι πολύ θυμωμένη μαζί του.

Την ίδια στιγμή, ο Δημοσθένης νιώθει να πιέζεται από πολλές πλευρές καθώς έχει να διαχειριστεί δύο πολύ σημαντικά μέτωπα. Τον κίνδυνο να ανακαλύψουν τα εγκλήματά του, μετά την ομηρία στο σπίτι του Ισίδωρου, αλλά και τη «βόμβα» που έσκασε μέσα στο ίδιο του το σπίτι.
Ο Δημοσθένης έχει σκεφτεί ένα ακόμα σατανικό σχέδιο, με στόχο αυτή τη φορά την Ασπασία μετά την αποκάλυψη ότι το κορίτσι που μεγάλωσε σαν κόρη του, δεν είναι δικό του παιδί.

Τυχερή θα σταθεί η Βασιλική μέσα στην ατυχία της σύμφωνα με το ΜyTV, καθώς ενώ την βγάζουν σχεδόν νεκρή από τη θάλασσα, ο Μιλτιάδης από τη διπλανή βάρκα γνωρίζει από πρώτες βοήθειες, της κάνει ΚΑΡΠΑ και την επαναφέρει στη ζωή. Η υγεία της θα επανέλθει ανέλπιστα γρήγορα. Μετά από αυτό που συνέβη θα δούμε τον Μιλτιάδη να αλλάζει γνώμη και να μην θέλει να εκπληρώσει τον όρκο του και να καταστρέψει την οικογένεια των Στεφανέων.

Μια ελπίδα για ένα φρέσκο ξεκίνημα φαίνεται να ανοίγεται για τον Πότη και την Άννα, καθώς ο Πότης αποφασίζει επιτέλους να εκμυστηρευτεί τα συναισθήματά του και η Άννα φαίνεται να ανταποκρίνεται θετικά.

Όσον αφορά την Ιούλια, η ζωή της βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν της και έτσι αποφασίζει να αποκαλύψει στον Στάθη ότι η κόρη τους μπορεί να είναι ζωντανή και να έχει δοθεί παράνομα για υιοθεσία, ζητώντας του να τη βοηθήσει για να την εντοπίσουν.

Αυτά είναι μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα που περιμένουμε να δούμε στον επόμενο κύκλο της σειράς “Η γη της ελιάς”. Οι νέες εξελίξεις, οι ανατροπές και οι συναισθηματικές δοκιμασίες υπόσχονται να κρατήσουν τους θεατές σε αγωνία και να τους προσφέρουν συναρπαστικές στιγμές στις οθόνες τους.