Οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Η μάγισσα» είναι εξαιρετικά δυναμικές. Στο επίκεντρο των γεγονότων βρίσκονται για ακόμη μία φορά οι Γερακάρηδες, λόγω του κουρσέματος που έκαναν στο τούρκικο πλοίο που έφερε τον θάνατο ενός Τούρκου άρχοντα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Παρά τις προσπάθειες του Σπήλιου να κρύψει ότι εκείνος βρίσκεται πίσω από αυτό, η αλήθεια έρχεται στο φως. Οι Τούρκοι μαθαίνουν ότι ευθύνονται οι Γερακάρηδες και ετοιμάζονται για εκδίκηση.

Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Εμρέ κάνει επίθεση στους Γερακάρηδες, αλλά δεν καταφέρνει να δολοφονήσει τον Σπήλιο. Στη συνέχεια, προειδοποιεί τους καπετάνιους ότι οι Τούρκοι σκοπεύουν να επιτεθούν στη Μάνη. Αυτή η είδηση θέτει όλους σε συναγερμό, καθώς φοβούνται ότι θα ξεσπάσει ένας ακόμη αιματηρός πόλεμος με σοβαρές συνέπειες.

Οι Γερακάρηδες αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον πύργο τους μόλις μαθαίνουν ότι οι Τούρκοι προετοιμάζουν εισβολή στη Μάνη ως αντίποινα. Όλοι η οικογένειά τους προσπαθεί να κρυφτεί, αλλά φαίνεται ότι αυτή η κατάσταση δεν θα τελειώσει σύντομα, καθώς οι Τούρκοι είναι αποφασισμένοι να τιμωρήσουν τον δολοφόνο.

Την ίδια στιγμή, στον πύργο των Λασκαραίων, υπάρχει μεγάλη ταραχή και φόβος για την εξέλιξη των γεγονότων. Ωστόσο, κι εκείνοι αντιμετωπίζουν γεγονότα που ανατρέπουν τη ζωή τους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η αποκάλυψη μιας εγκυμοσύνης φέρνει νέες ανατροπές, ενώ η ανακοίνωση ενός γάμου προκαλεί σκάει σαν βόμβα στον πύργο.