Σασμός: Η Βασιλική, μετά τον τραγικό χαμό του γιου της, βρίσκεται παγιδευμένη στον τυφώνα των συναισθημάτων. Σκέφτεται αποκλειστικά και μόνο πώς να εκδικηθεί τον Λάζαρο, τον άντρα που σκότωσε τον Νικηφόρο. Συνεργός της σε αυτό το σκοτεινό σχέδιο είναι η Καλλιόπη, η οποία της αποκαλύπτει την κρυψώνα του δολοφόνου του εγγονού της… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Παράλληλα, η Βασιλική αντιμετωπίζει αυξανόμενη ανησυχία και δυσφορία. Αυτά τα συναισθήματα τα συσχετίζει με την απώλεια που βίωσε και δεν τους δίνει μεγάλη σημασία, καθώς το κύριο της μέλημα είναι ο θάνατος του Λάζαρου. Ωστόσο, υπόσχεται στον Μαθιό ότι θα πάει για εξετάσεις. Μία λιποθυμία όμως θα την αναγκάσει να βρεθεί στο νοσοκομείο, όπου ο Δημήτρης Μαραθάκης μετά την εξέταση, μεταξύ άλλων, παίρνει αίμα για να ελέγξει τα επίπεδα της β-χοριακής.

«Μίλα, γιατρέ! Θες να μας τρελάνεις;», ρωτάει η Καλλιόπη, ενώ η Βασιλική, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ανήσυχη κι αυτή θα ρωτήσει αν έχει κάτι σοβαρό. «Ναι, Βασιλική, μπορείς να το πεις και σοβαρό», θα της απαντήσει ο Δημήτρης και οι δύο γυναίκες έντρομες κρέμονται από τα χείλη του. «Βασιλική μου… είσαι έγκυος!», θα της ανακοινώσει ο και η Βασιλική με την Καλλιόπη μένουν άφωνες με τα νέα.