Μια αιφνιδιαστική αποκάλυψη, δίνει την δυνατότητα στην Ιουλία να ενώσει τα κομμάτια του παζλ… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας Επόμενα Επεισόδια 20

17/11
Μια αιφνιδιαστική αποκάλυψη, δίνει την δυνατότητα στην Ιουλία να ενώσει τα κομμάτια του παζλ και ν’ ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό της μάνας της, που η Στάσα, αναγκάζεται να παραδεχτεί.

Την ίδια ώρα, στον Τύρναβο, η συνάντηση Στράτου-Κωστή, οδηγεί τον τελευταίο σε επίμονες ερωτήσεις σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας Σκούταρη, αφήνοντας υπόνοιες για τον πραγματικό λόγο της έχθρας μεταξύ των δύο αντρών. Ο Κωστής του ζητά ν’ αφήσουν πίσω τα παλιά και του προτείνει κάτι, που τον βάζει σε σκέψεις για το μέλλον της οικογένειάς του.

Κι ενώ μια νέα άγνωστη πτυχή της Χάδως έρχεται να καταρρίψει την μέχρι στιγμής εικόνα της, η Κερασίνα «σερβίρει» στην Κατερίνη ένα αναπάντεχο προξενιό μ’ έναν νέο υποψήφιο μνηστήρα, πρόταση που αρέσει στον Κωστή. Η Ιουλία που έχει γράψει ένα γράμμα που δε θα φτάσει ποτέ στον αποστολέα του, δέχεται μιαν επίσκεψη που θα της κόψει τα πόδια, ενώ η Αλεξάνδρα, μαθαίνει από ένα κουτσομπολιό, κάτι που ως τώρα αγνοούσε…