Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος με την Μαργαρίτα προσπαθούν να αποσπάσουν πληροφορίες από τον Πανάγο που τον θεωρούν ένοχο για τη δολοφονία της νεκρής κοπέλας… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς 3ος κύκλος Επεισόδιο 6

Τι έγινε στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Σωτήρης Βαφέας πηγαίνει στο θερμοκήπιο του Στέφανου και βάζει φωτιά. Αργότερα η Χάιδω είναι απαρηγόρητη. Η Ασπασία αποφασίζει να πει στον Δημοσθένη πως η Ειρήνη δεν είναι δικό του παιδί.

Ηθοποιοί: Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης

Γη της Ελιάς 28/9 Επεισόδιο 6

Ο Δημοσθένης μεταφέρεται στα επείγοντα. Από πίσω η Ασπασία, μένει στον διάδρομο και κλαίει. Αργότερα έρχεται και η Ειρήνη και ο γιατρός τους ενημερώνει ότι ήταν ένα καρδιακό επεισόδιο. Όταν συνέρχεται ο Δημοσθένης διώχνει την Ασπασία από το δωμάτιο και μιλάει στην Ειρήνη.Η Αλκμήνη ενημερώνεται από τον Κωνσταντίνο για το πως μπορεί να λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης με την Αντωνία.

Εντωμεταξύ στο σπίτι της Αρετής ο Στάθης με την Βασιλική συνεχίζουν να τις προσφέρουν τη βοήθειά τους. Στους ελαιώνες των Βρεττάκων η Ειρήνη πηγαίνει για δουλειά για πρώτη φορά.

Ο Λυκούργος με την Μαργαρίτα προσπαθούν να αποσπάσουν πληροφορίες από τον Πανάγο που τον θεωρούν ένοχο για τη δολοφονία της νεκρής κοπέλας που είδαμε στο πρώτο επεισόδιο. Αργότερα ενημερώνουν τον Κουράκο.

Η Ντάρνα γυρίζει αναστατωμένη στο σπίτι γιατί έχασε την Αγγελική ενώ ήταν βόλτα έξω! Στο σπίτι της Αθηνάς ενώ γιορτάζουν την αναδοχή της Φιλιώς ένας άγνωστος με απόκρυψη τηλεφωνεί και απειλεί τον Λυκούργο.