3ος όροφος 23 έως 27/10 Επεισόδιο 43-54

Επεισόδιο 42ο: «Πυρετός»
Ο Γιάννης και η Υβόννη έχουν πυρετό και βρίσκονται κατάκοιτοι στο κρεβάτι. Προσπαθούν να δουν τι φάρμακα πρέπει να πάρουν και να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους.

Επεισόδιο 43ο: «Επί εξυβρίσει»
Ο Γιάννης και η Υβόννη γυρίζουν μεθυσμένοι, ενώ έχουν τσακωθεί με τον πορτιέρη ενός κλαμπ, έχοντας προκαλέσει, μάλιστα, και την παρέμβαση της Αστυνομίας.

Επεισόδιο 44ο: «Σκόνη»
Η Υβόννη σηκώνεται νωρίς για να καθαρίσει. Ο Γιάννης ξυπνάει απότομα και νομίζει πως γίνεται σεισμός από τον θόρυβο της σκούπας. Προσπαθεί να την πείσει να σταματήσει και να τον αφήσει να κοιμηθεί ξανά. Η Υβόννη, όμως, επιμένει και τον πείθει, μάλιστα, να τη βοηθήσει.

Επεισόδιο 45ο: «Το παρόλι»
Ο Γιάννης κερδίζει, επιτέλους, ένα σημαντικό ποσό από στοιχηματισμό ποδοσφαιρικών αγώνων. Ζητάει τη βοήθεια της Υβόννης για το πώς να χρησιμοποιήσει τα χρήματα. Είτε να τα δώσουν στα παιδιά του, είτε να τα κρατήσουν για εκείνους, είτε να τα επενδύσουν. Τελικά ποια απόφαση θα πάρει ο Γιάννης;

Επεισόδιο 46ο: «Παιχνίδια μυαλού»
Ο Γιάννης με την Υβόννη προσπαθούν να πιάσουν κορόιδο ο ένας τον άλλον με μια παραγγελία που τάχα έκαναν σ’ ένα σουβλατζίδικο.

Επεισόδιο 47ο: «Το δίλημμα»
Η Υβόννη είναι σε δίλλημα με τα μαλλιά της. Αποφασίζει να φέρει μια νέα κομμώτρια κατ’ οίκον, για να την περιποιηθεί. Ο Γιάννης προσπαθεί να καταλάβει τι νέο λουκ θέλει να αποκτήσει η γυναίκα του.

Επεισόδιο 47ο: «Το δίλημμα»
Η Υβόννη είναι σε δίλλημα με τα μαλλιά της. Αποφασίζει να φέρει μια νέα κομμώτρια κατ’ οίκον, για να την περιποιηθεί. Ο Γιάννης προσπαθεί να καταλάβει τι νέο λουκ θέλει να αποκτήσει η γυναίκα του.

Επεισόδιο 48ο: «Η κομμώτρια»
Η Τίτα, η κομμώτρια, κλαίει, επειδή ο Τίτος, ο σύντροφός της, είναι παντρεμένος. Η Υβόννη με τον Γιάννη προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει γίνει με τον Τίτο και γιατί η Τίτα δεν δουλεύει πια στο κομμωτήριο όπου εργαζόταν παλιότερα.

Επεισόδιο 49ο: «Οι πιστοποιημένοι»
Η Υβόννη και ο Γιάννης επιστρέφουν από μια έκθεση όπου έφαγαν κυριολεκτικά τα πάντα. Οι επιλογές όλες ήταν εξαιρετικές και αποφάσισαν πως πλέον πρέπει να πηγαίνουν πιο συχνά σε τέτοιες εκθέσεις.

Επεισόδιο 50ό: «Μοιραία Υβόννη»
Ενώ η Υβόννη απουσιάζει, η Νίκη επισκέπτεται τον Γιάννη και ζητάει τη βοήθειά του για τον άντρα της, τον Γιώργο. Του ζητάει να μην του ανοίγουν την πόρτα, γιατί εκείνος είναι ερωτευμένος με την Υβόννη και ο γιατρός του είπε να μην τη βλέπει. Μάλιστα, της γράφει ποιήματα όλη μέρα. Όταν η Υβόννη επιστρέφει, ανακαλύπτουν όλοι μαζί πως ο Γιώργος αγνοείται εδώ και ώρα και ξεκινούν μία συντονισμένη προσπάθεια για να τον βρουν.