Η Μάγισσα: Την ώρα που η Λασκαραίοι γιορτάζουν τον αρραβώνα η Θεοφανώ βλέπει ακόμα ένα όραμα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ αναζητά απαντήσεις

Η Θεοφανώ αναζητά απαντήσεις σε αυτό που της συμβαίνει και μοιράζεται με τη Σιμώνη τα οράματα της που φαίνεται να την προειδοποιούν για επερχόμενα τραγικά γεγονότα, όμως εκείνη δεν ανησυχεί.

Αντίθετα της προτείνει ένα σχέδιο για να αξιοποιήσει το χάρισμά της και να το μετατρέψει σε όπλο κατά των προκειμένων δυσκολιών. Αρχικά, η Θεοφανώ διστάζει, αφού όλη τη ζωή της είχε μάθει να κρύβει τα οράματα της και να προσεύχεται προκειμένου να τα απομακρύνει.

Τώρα η Σιμώνη την προτρέπει να αποδεχτεί τις προφητείες της και να τις χρησιμοποιήσει προς όφελός της και η Θεοφανώ αποφασίζει να μοιραστεί αυτή την συμβουλή μόνο με τον Φρίξο, αλλά εκείνος δεν φαίνεται να συμφωνεί.

Ο Φρίξος δεν εμπιστεύεται την Σιμώνη, η οποία εισήλθε στη ζωή τους με έναν αινιγματικό τρόπο, και της προτείνει να απομακρυνθεί και η αντίδραση του οδηγεί σε ρήξη ανάμεσά τους.

Ο πύργος των Λασκαρέων ανοίγει τις πόρτες του για τον αρραβώνα του Τζανή και της Κερασίας, παρά τη θλίψη που έχουν για το χαμένο τους εγγόνι. Την ίδια στιγμή που η οικογένεια του Μιχαήλ γιορτάζει, η Θεοφανώ έχει ένα νέο όραμα που την οδηγεί στην ανακάλυψη του δολοφόνου.

Η αποτυχημένη συνάντηση του Αντρέι με τον μυστηριώδη Ρασοφόρο αναγκάζει τον Σιντόροφ να επανεξετάσει το σχέδιό του. Ο Φρίξος τρέχει να ενημερώσει την Αγαθή για την επίδραση της Σιμώνης στην Θεοφανώ και την προειδοποιεί ότι η προστατευόμενη της κινείται επικίνδυνα.

Η Αγαθή αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να κρατήσει την Θεοφανώ μακριά. Ωστόσο, η Θεοφανώ έχει ήδη αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το χάρισμά της για να εντοπίσει τον δολοφόνο του βρέφους των Λασκαρέων.

Αυτή τη φορά, ζητά τη βοήθεια του Φρίξου, και μαζί σχεδιάζουν να αποκαλύψουν τον δολοφόνο. Ταυτόχρονα, ο Σπήλιος αναθέτει στον Θράσο τον ρόλο να παρακολουθεί τον Μισέλ, πιστεύοντας πως έχει ανακαλύψει το μυστικό του θησαυρού. Ταυτόχρονα, η Μεταξία σχεδιάζει να εκδικηθεί τον Τζανή με υπόγειο τρόπο.