Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Απειλή για τη ζωή της Μαργαρίτας

Στην δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς», αναμένονται εντυπωσιακές ανατροπές στα επόμενα επεισόδια. Η Μαργαρίτα βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο, αντιμετωπίζοντας μια ακόμη απειλή για τη ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα, μια αλλεπάλληλη σειρά γεγονότων συμβαίνει όταν ένας άστεγος αποφασίζει να παραχωρήσει όλη του την περιουσία στη δομή. Αυτή η εξέλιξη προκαλεί οργή στον ξάδερφό του, τον Νάσο, ο οποίος ξαναστρέφει την προσοχή του προς τη Μαργαρίτα.

Πρέπει να θυμηθούμε ότι στα προηγούμενα επεισόδια, η Μαργαρίτα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού εντός του ίδιου της του σπιτιού. Ο Νάσος την παρακολουθεί τώρα από κοντά με το αυτοκίνητό του, καθώς προσπαθεί να την εκδικηθεί. Θα προσπαθήσει να την ρίξει από το γκρεμό και η Μαργαρίτα θα πρέπει να αντιδράσει γρήγορα για να αποφύγει τον κίνδυνο. Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια υπόσχονται ένταση και συγκινήσεις.