Σασμός: Μετά από αμέτρητες συμφορές, φαίνεται πως τελικά θα αποδοθεί με έμμεσο τρόπο δικαιοσύνη και ο Μαθιός θα τιμωρηθεί για το έγκλημα που διέπραξε…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Η τραγική απώλεια

Ο Μαθιός έχει ξεπεράσει πολλά δύσκολα εμπόδια τον τελευταίο καιρό, φέροντας πάντοτε μαζί του το βάρος του εγκλήματος που είχε διαπράξει. Ζούσε σε συνεχή αγωνία μήπως αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ένα από τα σημαντικότερα πλήγματα για εκείνον ήταν όταν η Βασιλική, η γυναίκα που αγάπησε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, θέλησε να βάλει τέλος στον γάμο τους, ενώ πρόσφατα, υπέστη ακόμα και πυροβολισμό από τον ίδιο τον γιο του.

Ενώ εκείνος επέζησε και, τελικά, πατέρας και γιος κατάφεραν να έρθουν κοντά, η μοίρα, ή όπως θα έλεγαν κάποιοι, η δικαιοσύνη χτυπάει την πόρτα τους και επιφέρει την πιο σκληρή τιμωρία για τον Μαθιό.

Προτού προλάβουν καν να αντιληφθούν πως ο Μαθιός είναι πραγματικά ο βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου, έρχεται η τραγική απώλεια του γιου του. Σε αυτή τη στιγμή, ίσως σκεφτεί πως θα ήταν καλύτερα να αντιμετώπιζε τις συνέπειες του εγκλήματός του, σαπίζοντας στη φυλακή, παρά τα χτυπήματα που δέχτηκε ο ίδιος, αλλά και προκάλεσε σε άλλους με τη σιωπή του…