Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης έχει στόχο να φέρει κοντά τους την Αριάδνη, προσπαθώντας να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο που πέρασαν χωριστά. Παρόλο που η Αριάδνη φαίνεται να έχει ανοιχτεί στην ιδέα, δεν νιώθει το ίδιο για την Ιουλία. Αντίθετα, για την μητέρα της εκδηλώνει οργή και αρνείται να της δώσει την παραμικρή ευκαιρία…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Κάποια στιγμή εμφανίζεται ο Στράτος, ο πρώην σύντροφος της Αριάδνης. Ο Στάθης αντιλαμβάνεται αμέσως ότι πρόκειται για παλιάνθρωπο και η ένταση ανάμεσά τους δεν αργεί να ξεσπάσει. Τελικά, οι δυο τους εκρήγνυνται σε μια έντονη συμπλοκή και όταν ο Στάθης φεύγει, ο Στράτος επιτίθεται άγρια στην Αριάδνη.

Η Αριάδνη υποφέρει από την βία του Στράτου, αλλά δεν τολμά να τον καταγγείλει. Ξέρει πολύ καλά ότι τα σκοτεινά κυκλώματα στα οποία είναι μπλεγμένος θα την καταδιώξουν αν το κάνει. Έτσι, υπομένει τη βία και την κακομεταχείριση από τον Στράτο. Όμως, η επόμενη φορά δεν αργεί να έρθει…

Ο Στράτος, υποχρεώνει την Αριάδνη να κάνει έρωτα μαζί του, απειλώντας την με όπλο. Η Αριάδνη, φτάνοντας στα όρια της αντοχής της, αποφασίζει να φύγει για λίγες μέρες στη Μάνη, ελπίζοντας να ξεφύγει από τον Στράτο.

Ο Στάθης περιμένει με χαρά την άφιξη της Αριάδνης και συμφωνούν να την παρουσιάσουν στο χωριό ως την κόρη ενός φίλου του από τον στρατό. Ωστόσο, οι φήμες και τα κουτσομπολιά ξεκινούν αμέσως μόλις η Αριάδνη φτάνει στην Αρεόπολη. Ο Πότης αναφέρει το θέμα στην Άννα, για τη μυστηριώδη κοπέλα που εμφανίστηκε και εξαφανίστηκε μαζί με τον Στάθη. Οι φήμες για τον πατέρα της κοπέλας φτάνουν γρήγορα και στη Βασιλική, προκαλώντας τη ντροπή της.

Ο Στάθης, παρά τις φήμες και τα κουτσομπολιά, εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να περάσει περισσότερο χρόνο με τη χαμένη του κόρη, ξεναγώντας την στις ομορφιές της Μάνης. Εν τω μεταξύ, η Ιουλία πληροφορείται από τον ντετέκτιβ για την σχέση της Αριάδνης με έναν άντρα που την κακοποιεί, και ανησυχεί.

Το λέει στον Στάθη, ο οποίος αντιλαμβάνεται αμέσως ότι πρόκειται για τον Στράτο. Καθώς οι φήμες και τα κουτσομπολιά εξαπλώνονται και φτάνουν στα αυτιά της Αρετής, ο Στάθης συστήνει την Αριάδνη στον Λυκούργο, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο Στράτος μαθαίνει πως η νεαρή είναι στην Αρεόπολη και χωρίς να χάσει χρόνο ξεκινά για να την βρει.