Η παραλία, επόμενα επεισόδια: Ο Τόμι και ο Χάρι αντιμετωπίζουν δυσκολίες, καθώς προσπαθούν να βρουν λύση για τη βιωσιμότητα της κοινότητας των χίπηδων…. Παρακάτω το επεισόδιο 45 που θα προβληθεί 13/11…

Η παραλία Επόμενα Επεισόδια 45

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η περίεργη επίσκεψη δύο ανδρών στο καφενείο του Σήφη δημιουργεί υποψίες στον Καραχάλιο, σχετικά με τις παράνομες υποθέσεις που είναι μπλεγμένοι ο Σήφης και ο Γράντος. Το κοινόβιο των χίπηδων βρίσκεται αντιμέτωπο με μια σοβαρή κρίση επιβίωσης, γεγονός που τους οδηγεί σε σύγκρουση με τον αρχηγό τους, τον Χάρι, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τα προβλήματα της κοινότητας από τη στιγμή που κατοικεί στην πανσιόν και δείχνει πλήρως αφοσιωμένος στον έρωτά του με την Υπατία.

Επεισόδιο 45

Η απουσία της Αντιγόνης εξακολουθεί να επηρεάζει ψυχολογικά τον Διονύση, καθώς αισθάνεται ότι οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν χωρίς την υποστήριξή της.

Συγχρόνως, η Νόνα και η Κερασία αποφασίζουν να επισκεφτούν το Ηράκλειο για να απολαύσουν μια ημέρα, μακριά από τις ανησυχίες τους στα Μάταλα, ενώ ο Σήφης αντιμετωπίζει με καχυποψία την ελευθερία που αποκτά ο Τόμι στον φούρνο της Νόνας.

Ταυτόχρονα, η παρέμβαση του Λοΐζου με τους επισκέπτες στο καφενείο του Σήφη, δημιουργεί ένταση με την Ελένη, η οποία αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο άντρας της δεν είναι τόσο αθώος όσο νόμιζε.

Ο Τόμι και ο Χάρι αντιμετωπίζουν δυσκολίες, καθώς προσπαθούν να βρουν λύση για τη βιωσιμότητα της κοινότητας των χίπηδων.