Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την ταυτότητα του ή των υπευθύνων για την αδελφή του Κατερίνα, έχοντας βυθιστεί σε ανησυχία από τη στιγμή που την είδε νεκρή. Η Άννα, παρότι γνωρίζει τον κίνδυνο, υποσχέθηκε να στηρίξει τον Σταύρο στην προσπάθειά του…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: σε κατάσταση σοκ…

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς ξεκίνησαν μετά από μια μικρή διακοπή και εξελίσσονται με έντονους ρυθμούς. Θα παρακολουθήσουμε τα γεγονότα που ακολούθησαν από τον γάμο της Άννας με τον Δημήτρη έως τη δολοφονία του και τις υπόνοιες για την ενδεχόμενη ενοχή της. Όμως, στα πρώτα επεισόδια, έχουμε μια νέα δολοφονία, της Κατερίνας.

Ο αδελφός της, Σταύρος, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ως έμπειρος στην αντιμετώπιση εγκλημάτων, έχει ξαναβρεθεί στη δυσάρεστη θέση να ενημερώνει τους συγγενείς θυμάτων και να ζητά την συνεργασία τους για την επίλυση των υποθέσεων. Ποτέ όμως δεν φανταζόταν ότι θα βρισκόταν ο ίδιος στη θέση αυτών των ανθρώπων. Τώρα, βιώνει τον πόνο της απώλειας της αγαπημένης του αδελφής και παράλληλα αναλαμβάνει την αποστολή να εξιχνιάσει τη δολοφονία της. Ο λόγος είναι προφανής: επιθυμεί να επιβλέψει προσωπικά την υπόθεση. Όταν διαπιστώνει ότι απουσιάζουν κάποια στοιχεία από τον φάκελο της υπόθεσης, αντιδρά με έντονο τρόπο. Έχει αντιπαραθέσεις με τον Δημήτρη και τον Ανδρέα, καθώς υποπτεύεται ότι κρύβουν πληροφορίες.

Αποφασίζει να μιλήσει με τον Δημήτρη και να μοιραστεί την τελευταία επαφή που είχε με την αδελφή του. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα, κατά τη διάρκεια διακοπών της, του είχε τηλεφωνήσει κλαίγοντας και του αποκάλυψε ότι ο Μάρκος είχε κλέψει χρήματα από την εταιρία του Αλέκου Χατζή, τα οποία είχε κρύψει στο σπίτι της ζητώντας να τα εξαφανίσει. Ο Σταύρος της πρότεινε να αναγκάσει τον Μάρκο να επιστρέψει τα χρήματα και, αν χρειαστεί. Όταν όμως της είπε να τον χωρίσει, η Κατερίνα αρνήθηκε και του εξέφρασε την επιθυμία της να παραμείνουν μαζί. Ξέσπασε ανάμεσα τους ένας καυγάς και η συνομιλία τελείωσε. Στη συνέχεια, η Κατερίνα δεν ξανά επικοινώνησε μαζί του.

Όσον αφορά την Κατερίνα, αφού επέστρεψε από τις διακοπές μόνη της, συναντήθηκε στο αεροδρόμιο τυχαία με τον Σπύρο. Εκείνος παρατήρησε ότι βρισκόταν σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και τη ρώτησε τι την απασχολούσε, χωρίς όμως να λάβει απάντηση. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε τον Αλέκο. Άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της, για να μην την αναγνωρίζουν. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι, κατά την διάρκεια της συζήτησής της με τον Αλέκο, ο νέος βοηθός της Άννας βρισκόταν σε κοντινό παγκάκι. Στο μεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο δημοσιογράφος που έχει προσεγγίσει τον Θοδωρή βρίσκεται έξω από το κομμωτήριο, ενώ η κομμώτρια έχει νοικιάσει το διαμέρισμα στο ισόγειο στο σπίτι του Δημήτρη…