Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Μάγισσα”, η αγωνία αυξάνεται αφού όλοι μαθαίνουν ότι ο Αντρέι είναι ο αρχηγός του πύργου των Λασκαραίων.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Ο Αντρέι και ο Μάρκος είναι πρόθυμοι να δώσουν μια έντονη μάχη, όπου μόνο ένας από τους δύο θα καταφέρει να νικήσει. Ωστόσο, ο Κανέλλος επιθυμεί να παρεμποδίσει αυτή τη μάχη και είναι έτοιμος να αποκαλύψει την αλήθεια.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες Tv, ο Κανέλλος δεν γνωρίζει το μέρος όπου ο Μάρκος και ο Αντρέι θα συναντηθούν και θα ήθελε η Θεοφανώ με τις υπερφυσικές της δυνάμεις να τους βοηθήσει να τους εντοπίσουν.

Η Θεοφανώ είναι τρομαγμένη, καθώς αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμάσει εθελοντικά την προαισθητική της ικανότητα. Ωστόσο, τα καταφέρνει τελικά και οδηγεί τον Κανέλλο στην τοποθεσία. Παρέα με την Θεοφανώ, φτάνουν όπου βρίσκονται ο Αντρέι και ο Μάρκος, προετοιμασμένοι για μονομαχία.

Ο Κανέλλος φωνάζει αμέσως να σταματήσουν και αποκαλύπτει ένα εκρηκτικό μυστικό. “Είστε συγγενείς και έχετε το ίδιο αίμα”. Οι δύο άντρες παθαίνουν σοκ και απαιτούν εξηγήσεις. Ο Μάρκος είναι έκπληκτος, καταλαβαίνοντας ότι ο Αντρέι είναι ο νέος αρχηγός του πύργου, ενώ ο Αντρέι αισθάνεται απελπισμένος.

Μετά από αυτή την αποκάλυψη, ο Αντρέι θέλει να εγκαταλείψει τον πύργο και σκέφτεται να φύγει από τη Μάνη, ενώ η Θεοφανώ είναι αποφασισμένη να χωρίσει από τον Μάρκο, και να αναζητήσει πληροφορίες για το θάνατο της Αναχίτ. Οι ερχόμενες εξελίξεις θα είναι περίπλοκες και απρόβλεπτες.