Η Γη της Ελιάς: Η αποκάλυψη αυτής της τρομακτικής αλήθειας πλησιάζει! Ο Δημοσθένης βρίσκεται πλέον σε μια θέση από την οποία δεν μπορεί να διαφύγει με κανένα τρόπο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση…

Η επικείμενη δικαίωση είναι προ των πυλών και, παρόλο που μπορεί να έχει καθυστερήσει κάπως στη δική του περίπτωση, σύντομα θα πάρει ότι του αξίζει από εκεί που δεν το περιμένει. Η απληστία του και η μανία του για εξουσία δεν τον εμπόδισαν, ούτε όταν έχασε το παιδί του. Συνέχισε ακάθεκτος τις αδίστακτες πράξεις του. Ωστόσο, ο Ορέστης και η Δήμητρα είναι αποφασισμένοι να βάλουν τέλος σε όλα.

Η Δήμητρα ερωτεύτηκε τον Κίμωνα παράφορα, και η απόφασή του να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ αυτή ονειρευόταν μια κοινή ζωή, την άφησε με βαθιά θλίψη και πολλά ερωτηματικά. Πάντα είχε την αίσθηση ότι υπήρχε κάτι που δεν ήξερε για τον θάνατο του Κίμωνα, και τώρα αυτή η αίσθηση επιβεβαιώνεται.

Ο Ορέστης, με τον οποίο η σχέση της τελικά δεν εξελίχθηκε, της αποκαλύπτει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Δημοσθένης ευθύνεται για τον θάνατο του Κίμωνα. Αυτό προκαλεί οργή στη Δήμητρα, και και οι δύο αποφασίζουν να τον αντιμετωπίσουν και να τον ξεσκεπάσουν.

Ο Δημοσθένης αντιλαμβάνεται ότι έχουν στραφεί εναντίον του και ετοιμάζεται να τους αντιμετωπίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ατυχία της Δήμητρας την προδίδει. Καθώς τον παγιδεύουν, ο Δημοσθένης το καταλαβαίνει, βγάζει όπλο και στο στρέφει στην Δήμητρα.

Όμως, ο Ορέστης με μια αστραπιαία κίνηση σώσει τη Δήμητρα και πυροβολεί πρώτος. Η ερώτηση τώρα είναι αν ο Δημοσθένης θα επιζήσει ή όχι. Η συνέχεια αναμένεται να είναι ανατρεπτική και άκρως συγκλονιστική…