Το Ναυάγιο επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Ελένη δίνει ένα σημαντικό μάθημα στον αδίστακτο Μιλτιάδη Παντελίδη. Ο Παντελίδης, εν αναμονή της δίκης για τα θύματα, αποφασίζει να αντιμετωπίσει ανοιχτά τον Μιχάλη και την Ελένη, απάγοντας τον γιο τους.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Ο Παντελίδης παίζει το τελευταίο του Χαρτί

Τον παίρνει όμηρο με σκοπό να τους εκφοβίσει, υπενθυμίζοντάς τους την αδιαλλαξία του. Παρόλα αυτά, η απαγωγή δεν διαρκεί πολύ και αυτός ο τρόπος προκαλεί τρόμο και αναστάτωση. Αμέσως μετά, η Ελένη και ο Μιχάλης γίνονται θύματα διάρρηξης, μια ακόμα πράξη εκδίκησης του Παντελίδη. Παρόλα αυτά, η Ελένη δεν υποκύπτει στις απειλές και αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά. Η δύναμή της και ο σθένος της αποδεικνύονται συνεχώς. Με την υποστήριξη του Μιχάλη, αρνείται να υποκύψει στην εκφοβιστική τακτική του Παντελίδη.

Έτσι, ο Μιχάλης και η Ελένη αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν τον Παντελίδη αντιμέτωποι. Ο Μιχάλης επισκέπτεται το γραφείο του Παντελίδη για να του ανακοινώσει τις αποφάσεις του. Παράλληλα, ο Σάββας, πατέρας της Στέλλας, πληροφορείται για τα σχέδια του Παντελίδη και ξεκινάει το δικό του σχέδιο δράσης.
Η Ελένη, γεμάτη θάρρος και αποφασιστικότητα, αρνείται να είναι θύμα των απειλών και των εκβιασμών. Με τον Μιχάλη στο πλευρό της, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Παντελίδη και να αποκαλύψει τις πράξεις του.

Ο αγώνας αυτός όχι μόνον επιδεικνύει τη δύναμη και το θάρρος της Ελένης αλλά και τη στήριξη και τη συνεργασία μεταξύ της και του Μιχάλη, καθώς και των φίλων και της οικογένειάς τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ