Η Εύα ή η Στέλλα θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του Γιώργου… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Στα δίκτυα της Εύας και χωρίς να το προσπαθήσει η ίδια, εκτός από τον Ανδρέα, θα πιαστεί και ο Γιώργος, ο οποίος μαζί με τον Μύρο, μετά από μια βόλτα στα μπαρ της πόλης, να την δει στην άκρη του δρόμου, όταν ένας ληστής επιχειρεί να την ληστέψει.

Ο Μύρος θα τρέξει να κυνηγήσει τον ληστή, ενώ ο Γιώργος σπεύδει να βοηθήσει την τραυματισμένη Εύα. Την κρατάει στην αγκαλιά του, καθώς εκείνη νιώθει ζαλάδα, ενώ στην συνέχεια την συνοδεύει στο ξενοδοχείο όπου διαμένει.

Την επόμενη μέρα, η Εύα ζητάει να συναντηθούν ξανά, και ο Γιώργος της προτείνει να πάει στο σπίτι του. Εκεί, η Εύα ευχαριστεί τον Γιώργο για τη βοήθειά του και ταυτόχρονα προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τον αδελφό της. Στο τέλος της βραδιάς, το βλέμμα της υποδηλώνει περισσότερα από απλή συμπάθεια. Η πάντα σκληρή και έτοιμη για εκδίκηση Εύα αρχίζει να αισθάνεται κάτι περισσότερο για τον γοητευτικό αστυνομικό.

Κα ο Γιώργος όμως από την επόμενη μέρα, αντιλαμβάνεται ότι νιώθει κάτι για την Εύα. Η επαφή με μια νέα γυναίκα, μετά τη Θοδώρα, τον έχει αναζωογονήσει, και το χαμόγελο του επιστρέφει στα χείλη του. Παράλληλα, μια άλλη γυναίκα εισβάλει στη ζωή του.

Πρόκειται για τη Στέλλα, που αν και την γνωρίζει εδώ και καιρό, φαίνεται ότι τώρα έρχονται πιο κοντά. Σύμφωνα με το περιοδικό Tv24,, διάφορες συμπτώσεις φέρνουν τον Γιώργο και τη Στέλλα σε συχνή επαφή, με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί κάτι περισσότερο από απλή φιλία. Ποια από τις δύο γυναίκες θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του Γιώργου;