Η παραλία, επόμενα επεισόδια: Ο Διονύσης πληροφορείται για την κατάσταση του Γράντου, καθώς και για τις περιπέτειες που είχε με τον Σήφη στο Ηράκλειο… Παρακάτω το επεισόδιο 48 που θα προβληθεί 16/11…

Η παραλία Επόμενα Επεισόδια 48

Στα προηγούμενα επεισόδια: η Υπατία αποκαλύπτει στη Μαρία την περίεργη συμπεριφορά του Μαρκ και τα πρόσφατα αμφιλεγόμενα γεγονότα. Ο Γράντος, από την πλευρά του, αρχίζει να απομακρύνεται από το σπίτι, βυθίζεται στο αλκοόλ και ξενυχτάει, επιστρέφοντας στις παλιές του συνήθειες και συμπεριφορές.

Η παραλία 16/11 Επεισόδιο 48

Η Κερασία ανησυχεί για την περίεργη συμπεριφορά του Γράντου και αποφασίζει να συζητήσει μαζί του το θέμα της ψυχικής του υγείας, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση μεταξύ τους.

Ταυτόχρονα, η συμπεριφορά του Μαρκ γίνεται ακόμα πιο προβληματική, καθώς η Μαρία μαθαίνει για τις παράνομες δραστηριότητες, στις οποίες είναι μπλεγμένος και αισθάνεται προβληματισμένη, αλλά και αβέβαιη για τη σχέση τους.

Ο Διονύσης πληροφορείται για την κατάσταση του Γράντου, καθώς και για τις περιπέτειες που είχε με τον Σήφη στο Ηράκλειο και υπόσχεται να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εις βάρος τους.