Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Παύλος ρωτάει την Κρίστια αγριεμένος γιατί πήγε στην Αθήνα στην κλινική, που είναι ο Γρηγόρης…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 76

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Μάρκος,δεν ξέρει ότι έξω απ΄ το σπίτι του τον περιμένει η Έλενα, αποφασισμένη να τον αναγκάσει να κάνει το τεστ DNA κι η συνάντηση τους θα πάρει μια απροσδόκητη, τραγική τροπή.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 10/10 Επεισόδιο 76

Ο Παύλος ρωτάει την Κρίστια αγριεμένος γιατί πήγε στην Αθήνα στην κλινική, που είναι ο Γρηγόρης. Η Κρίστια του λέει για το σημάδι που δεν είδε στο χέρι του αδερφού του στην κλινική, άρα είναι σίγουρη ότι αυτός είναι ο Γρηγόρης και πήρε τη θέση του Παύλου, που είναι στην κλινική.

Ο «Παύλος», που πράγματι είναι ο Γρηγόρης, αντιδράει άσχημα, δεν το παραδέχεται και όταν η Χλόη, που είδε το μήνυμα της Κρίστιας, την καλεί, ο «Παύλος» την απειλεί ν΄ απαντήσει και να καθησυχάσει την Κρίστια.

Η Λουκία αιφνιδιάζεται απ΄ την εισβολή της Ειρήνης στο τμήμα και προσπαθεί να της εξηγήσει για ποιο λόγο ζήτησε να κάνουν τεστ DNA στον Χριστόφορο στο νοσοκομείο. Τελικά, η Ειρήνη δέχεται να δώσει κι εκείνη δείγμα για το τεστ.

Η Έλενα σε πανικό μετά την απρόβλεπτη και τραγική τροπή, που πήρε ο καυγάς της με το Μάρκο, προσπαθεί απελπισμένη να σβήσει τα ίχνη της πράξης της.
Ο Φίλιππος εξηγεί στο Στέφανο πώς ξέρει ότι ο Άλκης σκότωσε τον Ηλία και του ζητάει να παρακολουθεί με τρόπο τις κινήσεις του Άλκη, έτσι ώστε να τους οδηγήσει στον Χρυσοχόου.

Ο Χριστόφορος ξυπνάει και ο γιατρός λέει στο Φίλιππο ότι πρέπει να του κάνουν εξετάσεις για να βεβαιωθούν ότι όλα είναι εντάξει ή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Ο Θέμης σε άσχημη κατάσταση, μετά την αποκάλυψη ότι η Εύα σκότωσε το Νικήτα, σκέφτεται τη μέρα που την είχε σώσει απ΄ την απόπειρα αυτοκτονίας πριν χρόνια. Αυτό τον οδηγεί στο σημείο του φόνου του Νικήτα, εκεί που η Εύα είχε προσπαθήσει ν΄ αυτοκτονήσει κι εκεί έχει μια αναπάντεχη συνάντηση.