Το προξενιό της Ιουλίας: Μετά από όσα έμαθε για τον κρυφό έρωτα μεταξύ της μητέρας της και του Στράτου, η Ιουλία βρίσκεται σε μια αδιέξοδη κατάσταση. Ο Γρηγόρης φυσικά αρνείται να δεχτεί τον χωρισμό τους και αποφασίζει να καταβάλει κάθε προσπάθεια για να την ξανακερδίσει.

Η Κυριακούλα, αντιλαμβανόμενη ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει μεταξύ της Αλεξάνδρας και του Ατζαλίνα, αποφασίζει να της ζητήσει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Έτσι εκείνη ταραγμένη του λέει ανοιχτά ότι ξέρει πως είναι παντρεμένος.

Η Στεφανία επιμένει ότι είναι καιρός να αποκαλυφθούν ορισμένα γεγονότα από το παρελθόν στον Χρήστο. Ωστόσο, αυτή η πρόθεση προκαλεί έντονη αντιπαράθεση με τη Χάδω και τον Γιωργίκη.

Καθώς ο Στασινόπουλος συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει τον Φώτη, τον εργάτη που είναι μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση της δολοφονίας του Σκούταρη, η Κατερίνη και η Κυριακούλα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αποφασίζουν να διοργανώσουν ένα τραπέζι στο σπίτι των Ραζίνηδων με την ελπίδα να μονιάσουν τους Στράτο και Κωστή, θεωρώντας πως έτσι θα προχωρήσει το προξενιό της Φιλιώς με τον Γρηγόρη.

Αφού συναντήθηκε με τον Δημητρό, η Αλεξάνδρα επιστρέφει αναστατωμένη στον Τύρναβο. Η Κυριακούλα την συμβουλεύει να επιστρέψει άμεσα στη ζωή της στην Αθήνα. Η Στάσα περιμένει ότι η Ιουλία θα αποκαλύψει την αλήθεια για τον Στράτο μετά από τις αποκαλύψεις. Ωστόσο, η Ιουλία βρίσκεται μπροστά σε ένα νέο δίλημμα που πρέπει να αντιμετωπίσει.