Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένονται ανατρεπτικές εξελίξεις, καθώς η Ειρήνη προτίθεται να ανακοινώσει στον Ιπποκράτη το όνομα που σκοπεύει να δώσει στο παιδί της.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Έτσι θα ονομάσει η Ειρήνη το παιδί της

Μέσα από μια συζήτηση, η Ειρήνη αποκαλύπτει ότι σκέφτεται να ονομάσει το μωρό Απόστολος. Αυτή η απόφαση προκαλεί αντιδράσεις στον Ιπποκράτη, ο οποίος περίμενε να δοθεί το όνομα Τρύφωνας, πατέρα της Ειρήνης.
Η Ειρήνη εξηγεί ότι ο Απόστολος είχε σημαντική θέση στη ζωή της και ότι στο μέλλον ίσως να δώσει το όνομα του πατέρα της στο παιδί. Αυτή η πρόταση δεν ικανοποιεί τον Ιπποκράτη, ο οποίος εκφράζει τη διαφωνία του.

Παρ’ όλα αυτά, δεν επιθυμεί να προκαλέσει περισσότερο άγχος στην Ειρήνη, που βρίσκεται σε ευαίσθητη φάση λόγω της κατάστασής της. Καθώς η Ειρήνη προσπαθεί να αποφύγει τη σύγκρουση με τον Ιπποκράτη, τον οποίο ζητά να κοιμούνται χωριστά έως ότου γεννήσει, η ατμόσφαιρα μεταξύ τους γίνεται πιο εκρηκτική. Ο Ιπποκράτης παλεύει με τις αντιδράσεις του, προσπαθώντας να δείξει κατανόηση προς την επιθυμία της Ειρήνης, αλλά και να διατηρήσει την ομαλότητα στη σχέση τους.

Παρά την αντίθεση που αντιμετωπίζει, η Ειρήνη επιμένει στην απόφασή της και επιβεβαιώνει στον Ιπποκράτη ότι όταν το παιδί μεγαλώσει, θα μάθει την αλήθεια για τον πραγματικό του πατέρα. Αυτή η δήλωση προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ένταση μεταξύ τους, ενώ ο Ιπποκράτης αναρωτιέται πώς θα καταφέρει να αντιμετωπίσει αυτήν την ανατροπή στη ζωή τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ