Σασμός επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας κόψουν την ανάσα. Το μωρό που εγκαταλείφθηκε έξω από την εκκλησία αναστατώνει τους πάντες, ειδικά την Κατερίνα που επιθυμεί να το φροντίσει.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ομολογεί τον φόνο

Ταυτόχρονα, η Εύα δίνει εντολή για να βγάλουν τον Μαθιό απο την μέση. Αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την αλήθεια, ο Μαθιός αποκαλύπτει στη Στέλλα τη λεπτομέρεια του φόνου του Στεφανή. Παράλληλα, η Θοδώρα βρίσκεται σε θανατηφόρα παγίδα, αμφισβητώντας την επιβίωσή της. Ενώ η Εύα προετοιμάζει την αναχώρησή της, υποσχόμενη στον Παύλο και τον Βαγγέλη ότι δεν θα δράσει εναντίον του Μαθιού, όλοι στο χωριό ενδιαφέρονται να βρουν οικογένεια για το μωρό, προκειμένου να αποφευχθεί να μπει σε ίδρυμα.

Παράλληλα, η Θοδώρα αντιλαμβάνεται ότι κάποιος παρεναίβει και της χάλασε τα φρένα του αυτοκινήτου της, ενώ ο Γιώργος κατηγορείται από τον Χρήστο για τον θάνατο του Οδυσσέα. Η αλήθεια που αποκαλύπτεται στη Στέλλα από τον Μαθιό τη σοκάρει, ενώ ο Χρήστος απευθύνει άμεσα την ερώτηση στον Μαθιό εάν είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Πώς θα αντιδράσει η Στέλλα μετά την αποκάλυψη της αλήθειας από τον Μαθιό; Είναι ο Μαθιός υπεύθυνος για τον θάνατο του Στεφανή, όπως τον κατηγορεί ο Χρήστος;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ