Η Γη της Ελιάς τρίτος κύκλος: Ο Β’ Κύκλος της σειράς «Η Γη της Ελιάς» έφτασε στο τέλος με έναν εντελώς αναπάντεχο τρόπο, αφήνοντας το τηλεοπτικό κοινό σε αγωνία και με πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Όλες οι απαντήσεις, ωστόσο, υπόσχονται να έρθουν στον πολυαναμενόμενο Γ’ Κύκλο που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Πρεμιέρα την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου…

Από το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, οι ήρωες της σειράς βρίσκονται αντιμέτωποι με δραματικές αλλαγές στις ζωές τους. Η εξέλιξη της ομηρίας στο σπίτι των Βρεττάκων θα είναι ένα από τα κύρια θέματα, με τους ανθρώπους που παραμένουν εκεί να αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο. Εν τέλει, ο Κωνσταντίνος εμφανίζεται και αναλαμβάνει δράση, καταφέρνοντας να απεγκλωβίσει τους ομήρους και να συνδέσει την υπόθεση με το Δημοσθένη. Παράλληλα, οι τραυματικές εμπειρίες που υπέστησαν επηρεάζουν τους πάντες και ιδιαίτερα την εγκυμονούσα Μαρίνα, που πεθαίνει το μωρό της λόγω του σοκ.

Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος και ο Στάθης προσπαθούν να σώσουν τη Βασιλική από τον πνιγμό, με τη βοήθεια του Μιλτιάδη. Αυτή η επέμβαση αποτρέπει την τραγωδία, αλλά η Βασιλική, αφού ανακάμπτει, έχει ένα όραμα που την ανησυχεί για την υγεία της μητέρας της. Λίγες ημέρες αργότερα, πράγματι η Αρετή καταλήγει στο νοσοκομείο με το χέρι της σπασμένο, και η Βασιλική μετακομίζει στο σπίτι της για να την βοηθήσει. Από την άλλη, η Ιουλία ακούει μια είδηση στην τηλεόραση που την συγκλονίζει.

Στη συνέχεια, αποκαλύπτει στην Αφροδίτη το μυστικό της εγκυμοσύνης της στην ηλικία των 18 ετών και τις υποψίες της ότι η κόρη της δόθηκε για υιοθεσία. Η γιατρός της Αρεόπολης της εξηγεί ότι υπάρχει τρόπος να αναζητήσει το παιδί της, και η Ιουλία αποφασίζει να κάνει ό,τι χρειάζεται για να το βρει, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνει τον Στάθη ότι η κόρη τους ενδέχεται να είναι ζωντανή.