Η Μάγισσα Επεισόδιο 63 – Ο Μάρκος έχει φτάσει στα όριά του με τη Μεταξία, φυλακισμένη στον πύργο των Λασκαραίων. Η παρουσία της Θεοφανώς δεν φέρνει γαλήνη στο σπίτι. Καθώς η κατάσταση γίνεται ασφυκτική, ο Μάρκος ανακοινώνει στη Μεταξία την απόφασή του για διαζύγιο.

Η Μάγισσα Επεισόδιο 63 – Μάρκος – Μεταξία χωρίζουν

Η αντίδραση της οικογένειας Λάσκαρη είναι έντονη. “Ένας χωρισμός είναι ντροπή για τη σειρά μας, Μάρκο!”, του επισημαίνει ο πατέρας του. “Δεν με νοιάζει! Η Μεταξία είναι άρρωστη και φοβάμαι για την ασφάλεια του γιου μου”, απαντά ο Μάρκος. Η είδηση του διαζυγίου σοκάρει την οικογένεια Γερακάρη. Η ένταση ανεβαίνει και ο πόλεμος μεταξύ των δύο οικογενειών φαίνεται αναπόφευκτος. Πεπεισμένος ότι ο αδελφός του κρύβεται στους Γερακάρηδες, ο Μάρκος καλεί τον Μισέλ για εξηγήσεις.

“Ναι, καπετάνιο, ο αδελφός σου είναι στον πύργο του μεσιέ Σπήλιος”, ομολογεί ο Μισέλ, φέρνοντας τα πράγματα σε ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Στο μεταξύ, ο Αντρέι και ο Μπακού βρίσκουν καταφύγιο στον πύργο του Δραγουμάνου και οργανώνουν τα επόμενα βήματά τους με σκοπό να διεκδικήσουν ό,τι τους ανήκει. Η σκηνή μεταφέρεται στον πύργο των Γερακάρηδων, όπου ένα μοιραίο γεγονός έρχεται να σημαδέψει για πάντα τις ζωές των δύο οικογενειών.

Η μάχη για την εξουσία έχει ξεκινήσει και οι απώλειες είναι αναπόφευκτες. Ποιος θα βγει νικητής από αυτόν τον άνισο αγώνα; Θα καταφέρει ο Αντρέι να υψώσει το ανάστημά του απέναντι στον τυραννικό Μάρκο; Και η Θεοφανώ θα βρει ποτέ την ευτυχία;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ