Αρχικά, βρίσκουμε έναν ανήσυχο Αστέρη που αντιμετωπίζει τη φυγή της Αργυρώς και του Πετράκη με αγωνία, επιχειρώντας απεγνωσμένα να τους εντοπίσει και να πείσει την αγαπημένη του να επιστρέψει στην Κρήτη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Αντίθετα, η Αργυρώ έχει βρει καταφύγιο στην Αθήνα και, ενοχλημένη από τις αποκαλύψεις, προσπαθεί να οργανώσει τις σκέψεις της και να σκεφτεί το μέλλον. Είναι αποφασισμένη να μην επιστρέψει ποτέ στο ίδιο τραπέζι με τους Σταματάκηδες, τους ανθρώπους που προκάλεσαν τόσο πόνο στην οικογένειά της. Παράλληλα, όμως, δεν μπορεί να αποχωριστεί τη ζωή που θέλει να ζήσει με τον Αστέρη.

Οι δυο τους, σύμφωνα με το περιοδικό 7μέρεςTv, αντιπροσωπεύουν μια αγάπη τόσο ισχυρή που δεν θα μπορέσουν να παραμείνουν χωριστά για πολύ καιρό. Ο Αστέρης θα καταδείξει στην Αργυρώ την απόλυτη αφοσίωσή του, διαθέτοντας τον εαυτό του πλήρως για να επανασυνδεθούν, και η ίδια θα ρίξει μια βαθιά ματιά στον εαυτό της, αναλογιζόμενη τα συναισθήματά της κατά την περίοδο που ήταν μακριά από αυτόν, καταφρονώντας τον και κρύβοντάς του την αλήθεια για τον γιο που είχαν αποκτήσει μαζί.

Παρόλα αυτά, ο δρόμος τους δεν θα είναι εύκολος – όπως άλλωστε δεν ήταν ποτέ. Η Καλλιόπη, απειλητική και αποφασισμένη, απαιτεί την επιστροφή του εγγονού της στην οικογένειά του, χωρίς να γνωρίζει τον πραγματικό κίνδυνο που τους απειλεί, έναν κίνδυνο πολύ μεγαλύτερο από ό,τι φαντάζονται όλοι.