Η Μάγισσα Επεισόδια – Η Δαμιανή γεμάτη με το αίσθημα ανακούφισης με τον θάνατο της Αναστασίας καταστρώνει τα επόμενα σχέδια της. Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς, η Ρηνιώ περιμένει να επιβεβαιώσει τις υποψίες της και να προχωρήσει αναλόγως.

Η Μάγισσα Επεισόδια – Στέλνει την Δαμιανή στην κρεμάλα

Οι Γερακάρηδες κυριαρχούν, με τον Τζανή να αναδεικνύεται καπετάνιος της σειριάς μετά τη συμμαχία του με τον Σπήλιο. Η Δαμιανή, που στηρίζει τον Τζανή και τους Γερακάρηδες, αποφασίζει να απομακρύνει την Αναστασία, το τρίτο πρόσωπο που χρόνια τώρα μπλέκεται στα πόδια της και δημιουργεί προβλήματα στην σχέση της με τον Μιχαήλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο θάνατος της Αναστασίας από τη Δαμιανή, του προκαλεί τραγική κατάσταση και εκείνος βυθίζεται στη θλίψη. Η Δαμιανή αισθάνεται πλέον ανακουφισμένη και βέβαιη ότι κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι είναι υπεύθυνη για τον θάνατο της. Ωστόσο, η Ρηνιώ, όπως θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς , υποπτεύεται ποιος κρύβεται πίσω από τον θάνατο της Αναστασίας και αναζητά στοιχεία για να επιβεβαιώσει τις υποψίες της.

Είναι αποφασισμένη να καταγγείλει τη μητέρα της, αν αποδειχθούν αληθή τα υπονοούμενα της. Ταυτόχρονα, ο Μιχαήλ και ο Μάρκος συγκλονίζονται από τη νέα τραγωδία, αλλά είναι ανίκανοι πια να πράξουν οτιδήποτε.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ