Το Ναυάγιο εξελίξεις – Καταιγιστικές εξελίξεις αναδύονται στο επόμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς, με την Ελένη να αντιλαμβάνεται τον ύπουλο σχεδιασμό του Ιπποκράτη. Η Ειρήνη είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο το παιδί της, ενώ ο Πέτρος, μαθαίνοντας τα νέα, βιάζεται να τη στηρίξει, αλλά απορρίπτεται από την ίδια λόγω της παρουσίας της Φανής.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ξεσκεπάζει το σχέδιο του Ιπποκράτη

Παράλληλα, η μαία δίνει στον Ιπποκράτη τη διαβεβαίωση ότι όλα θα πάνε όπως συμφώνησαν. Σε άλλο δωμάτιο, η Στέλλα προετοιμάζεται για καισαρική τομή, και οι γιατροί αναγκάζουν τον Βασίλη να επιλέξει ανάμεσα στην απόφαση να σώσουν είτε τη μητέρα είτε το παιδί, καθώς η κατάσταση είναι κρίσιμη. Μετά από μερικές ώρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Στέλλα κρατάει χαρούμενη το νεογέννητο παιδί της. Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη μαθαίνει με αμηχανία τον θάνατο του μωρού της, αρνούμενη να πιστέψει την αλήθεια.

Ο Ιπποκράτης, αντιμετωπίζοντας το φόβο της αποκάλυψης του σκληρού του σχεδίου, που περιλαμβάνει την ανταλλαγή των μωρών της Στέλλας και της Ειρήνης, παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις. Ενώ η Στέλλα απολαμβάνει την ευτυχία της, αγνοώντας την αλήθεια για το παιδί που δεν είναι δικό της, η Ελένη ακούει μια συνομιλία μεταξύ του πατέρα της, Σάββα, και της μαίας, η οποία την βάζει σε υποψίες για την υγεία του παιδιού. Αντίστοιχα, ο Μιχάλης αναρωτιέται για το τι μπορεί να συμβαίνει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ