Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η γη της ελιάς” στο MEGA, ο Στάθης θα ενισχύει ακόμη περισσότερο τη σχέση του με την Αριάδνη, ενώ η Ιουλία θα προετοιμάζεται για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Ιουλία, αντιμετωπίζοντας την εγκυμοσύνη της και αποφασίζοντας να φύγει από τη Μάνη, θα ολοκληρώνει την ανακαίνιση του σπιτιού της στην Αθήνα και θα εγκατασταθεί εκεί προτού αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη της.

Μόνο λίγοι γνωρίζουν για το σχέδιό της αυτό, συμπεριλαμβανομένων των μελών της στενής της οικογένειας και της φίλης της, της Αφροδίτης. Όλοι υποστηρίζουν την απόφασή της, εκτός, σύμφωνα με το περιοδικό MyTv, από την κόρη της, την Αριάδνη, η οποία την κρίνει σκληρά και την κατηγορεί για ανευθυνότητα.

Το κοινό θα παρακολουθήσει την Ιουλία να αντιμετωπίζει αυτήν τη νέα ζωή στην Αθήνα, ενώ η εγκυμοσύνη της θα εξελίσσεται. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, θα ωριμάζει και θα αναζητά την αυτοσυνέπειά της.

Παρόλα αυτά, η μοναξιά και η ανάγκη να αντιμετωπίσει μόνη της όλες τις προκλήσεις της ζωής θα την πιέζουν. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θα επικοινωνεί τηλεφωνικά με την Αφροδίτη, η οποία, με τη θετική της στάση και την αισιοδοξία της, θα την στηρίζει και θα τη βοηθά να αντιμετωπίσει τις αρνητικές σκέψεις.