Η απελπισμένη Μιράντα, επιθυμώντας να αποκόψει κάθε ελπίδα επανασύνδεσης με τον Ντίνο, επιβεβαιώνει το ψέμα του Φώτη ότι είναι και πάλι μαζί του. Παράλληλα, ο Σίμος προσπαθεί να πείσει την Αμαλία να βοηθήσει τη Νέλλυ να καταγγείλει τον βιασμό της από τον Πάρη στην αστυνομία.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Η Αμαλία συναντά τη Νέλλυ, η οποία συνεχίζει να παίζει τον ρόλο της με επιτυχία. Καταφέρνει να πείσει τη Νέλλυ για τη σημασία της αλληλοϋποστήριξης και της καταγγελίας του Πάρη, προκειμένου να προστατεύσουν τις υπόλοιπες γυναίκες. Παράλληλα, ο Πάρης αποφυλακίζεται προσωρινά μέχρι τη δίκη του.

Η Βικτώρια και ο Χρήστος, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ, προσπαθούν να βγάλουν τον Σωτήρη από το παιχνίδι και χρησιμοποιούν τον Δημοσθένη γι’ αυτόν τον σκοπό. Η Βικτώρια προσεγγίζει τον Δημοσθένη για να ηρεμήσει τον Αποστόλη, ο οποίος είναι εξοργισμένος που δεν αποφυλακίστηκε.

Ταυτόχρονα, ο Χριστόφορος αποφασίζει να πάρει μέτρα για να κλείσει τον Πάρη στη φυλακή και να αξιοποιήσει την κηδεμονία του παιδιού που έχουν η Γεωργία και ο Άκης. Ωστόσο, η Γεωργία αρνείται να υποκύψει στις απειλές του, δείχνοντας ότι δεν θα ανεχτεί την πίεση.

Η Ζαχαρούλα, αφοσιωμένη στον έρωτά της, αποφασίζει να αφήσει το σπίτι της και να συναντήσει τον Βύρωνα.

Ταυτόχρονα, ο Σίμος και ο Χριστόφορος δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειές τους να πείσουν την Αμαλία να καταθέσει μήνυση εναντίον του Πάρη. Παρ’ όλες τις προσπάθειές τους, η Αμαλία αρνείται να υποκύψει στην πίεση και δηλώνει: “Σας παρακαλώ, μη με πιέζετε, δεν πρόκειται να το κάνω. Δεν το έκανα τότε και δεν θα το κάνω και τώρα.”

Τελικά, η αποφασιστικότητα της Μιράντας επηρεάζει την Αμαλία και την ωθεί να πάει να καταθέσει μήνυση, με αποτέλεσμα να στείλει τον Πάρη στη φυλακή.