Παδευμένοι: Στα νέα εσόδια της σειράς αναμένεται να έχουν πολλές σκηνές δράσης αλλά και ανατροπές, οι οποίες θα φέρουν τους ήρωες αντιμέτωπους με τα όριά τους. Τραγικό πρόσωπο αυτών των εξελίξεων θα είναι η Άννα, η δέχεται πολλά χτυπήματα ως αποτέλεσμα της δράσης του Άγγελου… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και ς τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι…

Παγιδευμένοι: Τραγικό πρόσωπο αυτών των εξελίξεων θα είναι η Άννα

Από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, η αγαπημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει στη μικρή οθόνη με νέα επεισόδια. Σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, η Άννα αναμένεται να είναι το τραγικό πρόσωπο αυτών, καθώς θα δεχτεί πολλά απανωτά χτυπήματα.

Στα νέα επεισόδια της σειράς αναμένεται να έχουν πολλές σκηνές δράσης αλλά και ανατροπές, οι οποίες θα φέρουν τους ήρωες αντιμέτωπους με τα όριά τους. Τραγικό πρόσωπο αυτών των εξελίξεων θα είναι η Άννα, η οποία δέχεται πολλά χτυπήματα ως αποτέλεσμα της δράσης του Άγγελου.

Συγκεκριμ, όσο η Άννα προσπαθεί να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει τον Άγγελο και τους εκβιασμούς προς τα αγαπημένα της πρόσωπα, η ανιψιά της η Λίνα ζει το δικό της μαρτύρια.

Η κοπέλα, φοβισμένη από τον εκβιασμό του Άγγελου πως θα αποκαλύψει σε όλους ότι παίρνει αναβολικά για να καταφέρνει να είναι καλή στους αγώνες, αρχίζει και έχει επικίνδυνες σκέψεις. Μάλιστα, η Λίνα, ύστερα από μία μεγάλη νίκη της στην κολύμβηση, λαμβάνει ένα απειλητικό σημείωμα, το οποίο θα την οδηγήσει σε απρόσμενες αποφάσεις.

Η κοπέλα, προκειμένου να απαλλαγεί από το άγχος να αποκαλυφθεί πως παίρνει χάπια, θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της. Οι γονείς της, η Χρύσα και ο , τρέχουν να την προλάβουν, για να παρέμβουν και να τη σταματήσουν. Όμως, η κοπέλα έχει κάνει ήδη την απόπειρα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Η Χρύσα και ο Νίκος βρίσκονται στο πλευρό της, ενώ ο εκβιασμός του Άγγελου στη μικρή γίνεται γνωστός. Η Άννα είναι σε πανικό αντιλαμβανόμενη πως δεν θα καταφέρουν εύκολα να απαλλαγούν από τον Άγγελο. Ωστόσο, και το δικό της μαρτύριο μόλις αρχίζει. Όπως ήδη σας αποκαλύψει σε προηγούμενο τεύχος, ο Άγγελος αποφασίζει να δραπετεύσει από τη φυλακή.

Ο νεαρός δηλητηριάζεται μυστηριωδώς και στη συνέχεια μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Από εκεί καταφέρνει και διαφεύγει της προσοχής των αστυνομικών που τον φυλάνε και βρίσκεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με την Άννα. Ωστόσο, μέσα σε λίγα λεπτά όλα ανατρέπονται.

Μία σφαίρα πετυχαίνει τον Άγγελο και τον σκοτώνει ακαριαία, ενώ η Άννα είναι τραυματισμένη δίπλα του σε κατάσταση σοκ. Η δολοφονία του Άγγελου, , είναι η αρχή του Γολγοθά για τη νεαρή δικηγόρο.

Η Άννα είναι η No1 ύποπτη μιας και δεν θυμάται ε από όσα συνέβησαν. Η κοπέλα θα συλληφθεί και ο Δημήτρης προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να βρει στοιχεία για να αποδείξει την αθωότητά της.

Η Άννα βρίσκεται σε πολύ ψυχολογική κατάσταση. Τα μέλη της οικογένειάς της ενημερώνονται για όσα έχουν συμβεί και σπεύδουν στο πλευρό της, αλλά είναι μοιρασμένοι στα δύο.

Ο Δημήτρης, στην προσπάθειά του να βοηθήσει την αγαπημένη του, αποκαλύπτει στον Σταύρο τη λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που εκβιάζει ο ΆγγελοςΤα κίνητρα όλων για να μην πραγματοποιήσει ο Άγγελος το σχέδιό του τους καθιστούν ύποπτους για τις εξελίξεις. Και τώρα, φαίνεται πως ήρθε και πάλι η ώρα η Άννα, ο Δημήτρης, ο Ανδρέας και ο Σταύρος να συνεργαστούν,