Η Γη της Ελιάς: Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς καθώς 4 ζευγάρια θα φτάσουν στον χωρισμό… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Χωρισμοί, απιστία, εκβιασμοί

Φίλιππος-Βασιλική
Η Βασιλική και ο Φίλιππος αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα μετά από τον θρησκευτικό τους γάμο και συχνά νιώθουν σαν να βρίσκονται σε τοίχο. Περισσότερες προκλήσεις όμως φαίνεται να είναι στον ορίζοντα.

Όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια, το ζευγάρι έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τη Σάντρα, μια παλιά συμφοιτήτρια και φίλη του Φίλιππου. Οι πραγματικές προθέσεις της Σάντρα είναι ασαφείς, κάτι που αντιλαμβάνεται η Βασιλική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η τελευταία νιώθει ιδιαίτερα παραμελημένη και έχει παραπονεθεί στον αγαπημένο της.

Λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει πια ως γυναίκα, οπότε ενδίδει στις προσκλήσεις της Σάντρα για διάφορες εξόδους. Ο Φίλιππος όμως προσπαθεί να την πείσει ότι κάνει λάθος μαζί του και ότι ενδιαφέρεται μόνο για εκείνη. Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν πείθει την Βασιλική!

Τελικά, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η Σάντρα μπορεί να μην είναι τόσο ειλικρινής όσο φαίνεται και αφού επιβεβαιώνει τις υποψίες της αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά τον χωρισμό.

Εύα και Χρήστος
Ένα άλλο ζευγάρι που είναι πολύ δοκιμασμένο είναι η Εύα και ο Χρήστος. Είναι έγκυος στο παιδί του και αυτό ήταν έκπληξη και για τους δύο.

Έκτοτε, η Εύα και ο Χρήστος μαλώνουν συνεχώς για το επίμαχο θέμα. Ο Χρήστος δεν θα αργήσει να χωρίσει με την Εύα γιατί βρίσκονται σε τελείως διαφορετικές φάσεις της ζωής τους.

Μέχρι η Εύα να αποφασίσει τόσο για τον εαυτό της όσο και για το μωρό που κυοφορεί, θα σταματήσουν να βλέπονται.

Μαργαρίτα και Γεράσιμος
Η Μαργαρίτα παλεύει να απολαύσει το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Γεράσιμο, αλλά ο γιός της ο Αλέξης είναι υπερβολικά αρνητικός και της δυσκολεύει πολύ τα πράγματα.Μάλιστα, όσοι προσπαθούν να τον συνετίσουν δεν καταφέρνουν τίποτα.

Ο Γεράσιμος ξεκαθαρίζει στον Αλέξη ότι θέλει να είναι με τη Μαργαρίτα, αλλά αντιμετωπίζεται με εχθρότητα από τον Αλέξη.Τότε, δεν έχει άλλη επιλογή από το να απομακρυνθεί μια για πάντα από τη γυναίκα.

Κίμωνας και Δήμητρα
Από την άλλη, ο Κίμωνας και η Δήμητρα ζουν τον έρωτά τους και κάνουν σχέδια για το μέλλον. Γι’ αυτόν τον λόγο ο πρώτος πιέζει την υπαστυνόμο να σκεφτεί το θέμα της μετάθεσής της στην Αθήνα, καθώς εκείνος αργά ή γρήγορα πρέπει να επιστρέψει στη βάση του.

Όμως, τα πράγματα παίρνουν μια διαφορετική τροπή, όταν ο Δημοσθένης αποκαλύπτει στον γιο του κάποια στοιχεία σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητές του, με σκοπό να τον χωρίσει οριστικά από τη Δήμητρα!