Ο Πάρης αποφυλακίζεται, αλλά η καταγγελία της Αμαλίας τον ξανά στέλνει στη φυλακή Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Παράδεισος Κυριών: Η Αμαλία πείθεται να καταγγείλει τον Πάρη

Η Γεωργία, συγκλονισμένη, πηγαίνει στη φυλακή για να δει τον Πάρη και να μάθει τι συνέβη, όμως εκείνος δεν μπορεί να της δώσει καμία εξήγηση. «Γεωργία, δεν θυμάμαι τίποτα. Αλήθεια δεν ξέρω. Σε παρακαλώ θέλω να προστατέψεις το παιδί σου και να φύγεις μακριά μου. Μπορεί να είμαι πιο επικίνδυνος απ’ ό,τι πίστευα», της λέει κι εκείνη ξεσπάει σε κλάματα και δέχεται παρά τον πόνο της.

Την ίδια ώρα, ο Ρένος και ο Στέφανος έχουν περάσει μαζί τα Χριστούγεννα. Όταν ο Στέφανος ξυπνά τον χαϊδεύει καθώς κοιμάται κι εκείνος γίνεται έξαλλος: «Τι κάνεις εκεί, ρε;», ωρύεται και τον πετάει έξω κακήν κακώς.

Στο μεταξύ, η Μιράντα βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση και αποφασίζει να βάλει τέλος στις ελπίδες του Ντίνου για μια επανασύνδεση. Με μια απόφαση που είναι ταυτόχρονα μεγάλη και επώδυνη για την ίδια και τον Ντίνο, του ανακοινώνει: «Ντίνο, ναι, είναι αλήθεια. Είμαστε ξανά ζευγάρι με τον Φώτη».

Παράλληλα, ο Σίμος προσπαθεί να πείσει την Αμαλία να στηρίξει τη Νέλλυ, προτρέποντάς την: «Αμαλία, αυτή είναι η ευκαιρία σου. Πρέπει να πας στην αστυνομία και να καταγγείλεις τον Πάρη για όσα σου έκανε στο παρελθόν».

Αμέσως μετά, η Αμαλία συναντά τη Νέλλυ, η οποία συνεχίζει να παίζει τον ρόλο της με μεγάλη επιτυχία. Την πείθει για τη σημασία της αλληλοστήριξης και της καταγγελίας του Πάρη, προκειμένου να προστατευτούν άλλες γυναίκες.

Ο Πάρης αποφυλακίζεται προσωρινά μέχρι τη δίκη, ενώ η Βικτώρια και ο Χρήστος προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τον Σωτήρη. Μέσω του Δημοσθένη, ο οποίος αρχίζει να πλησιάζει τη Βικτώρια, προσπαθούν να ξηλώσουν τον Σωτήρη, αλλά ο Αποστόλης είναι έξαλλος που δεν αφέθηκε ελεύθερος.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Σίμος και ο Χριστόφορος δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειές τους να πείσουν την Αμαλία να καταθέσει κατά του Πάρη, αλλά εκείνη αρνείται: «Σας παρακαλώ, μη με πιέζετε. Δεν πρόκειται να το κάνω. Δεν το έκανα τότε και δεν θα το κάνω τώρα», ξεκαθαρίζει.

Όμως, η αποφασιστικότητα της Μιράντας, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, καθοδηγεί την Αμαλία προς την τελική απόφαση της να καταθέσει εναντίον του Πάρη, με αποτέλεσμα να τον ξανά στείλει στη φυλακή.