Η Γη της Ελιάς: Εκτός ελέγχου η Αρετή – Πίσω από τα κάγκελα η Μαρία… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Φόβος και τρόμος όλων η Αρετή!

Ίσως υποπτευόταν πως μετά τον χωρισμό του από την Ιουλία, ο Στάθης θα σκεφτόταν ξανά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης τους, αλλά σύντομα οι ελπίδες της θα καταρρεύσουν σαν πύργος από χαρτί. Μόλις μάθει ότι ο Στάθης και η Ιουλία έχουν μια κόρη, αντιλαμβάνεται πως η κατάσταση έχει αλλάξει δραματικά. Ό,τι και αν τους χώριζε με τον Στάθη, τα παιδιά τους τους έδεναν. Τώρα, όμως, αυτός ο στενός δεσμός υπάρχει επίσης ανάμεσα στον Στάθη και την Ιουλία.

Η Αρετή, μόλις ενημερωθεί, νιώθει ότι κάθε ελπίδα να επανασυνδεθεί μαζί του έχει εξαφανιστεί. Η θλίψη σύντομα θα μετατραπεί σε οργή, και η Αρετή θα εκραγεί προς όλες τις κατευθύνσεις, ακριβώς όπως πάντα κάνει όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις.

Οι περίεργες κινήσεις της Μαρίας προκαλούν ανησυχία στην Αθηνά. Τελευταία, η Μαρία εξαφανίζεται για ώρες και δεν απαντά στα τηλέφωνα. Στο τελευταίο επεισόδιο της β΄ σεζόν, είδαμε την Αθηνά να αναχωρεί βιαστικά για το Σούνιο, όταν η μητέρα της για μία ακόμα φορά αγνοεί τις κλήσεις της. Όμως δεν την βρήκε ούτε στο σπίτι της. Όπως θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια, η Μαρία βιώνει μια περίεργη περίοδο που θα την οδηγήσει… πίσω από τα κάγκελα. Ποια είναι, όμως, η αλήθεια αυτής της περιπέτειας; Φυσικά, η αγωνία της Αθηνάς θα μεγαλώσει, καθώς η νέα κατάσταση θα φέρει στο μυαλό της άσχημες αναμνήσεις από το παρελθόν, όταν η μητέρα της βρισκόταν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.