Σασμός: Το πτώμα του Ευθύμη εντοπίζεται και ο Παύλος καλείται να δώσει εξηγήσεις… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ο Παύλος θα υποφέρει από τύψεις στα πρώτα επεισόδια…

Ο Ευθύμης Φαρμάκης έχει εξαφανιστεί και ο Αντώνης μαζί με τον Γιώργο δεν σταματούν τις προσπάθειές τους να τον εντοπίσουν. Στην αρχή της σειράς, θα δούμε τον Παύλο Βρουλάκη να πετάει το πτώμα του Ευθύμη στη θάλασσα, πεπεισμένος ότι κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να τον εντοπίσει.

Ο Παύλος θα υποφέρει από τύψεις στην αρχή της σειράς. Στα πρώτα επεισόδια, αντιμετωπίζει το βάρος της πράξης του να σκοτώσει τον φίλο του, τον Ευθύμη Φαρμάκη, γεγονός που του προκαλεί σύγχυση και πόνο. Ακόμα, πρέπει να απαλλαγεί από το πτώμα του φίλου του. Έτσι αναγκάζεται να το πετάξει στην θάλασσα της Κρήτης.

Παρά το γεγονός ότι τον βασανίζουν οι πράξεις του, ο Παύλος προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του μετά το φονικό. Ωστόσο, το βάρος του εγκλήματος παραμένει στο μυαλό του. Παράλληλα, η αστυνομία εντείνει τις προσπάθειές της να βρει τον δράστη. Ένα ανθρωποκυνηγητό ξεκινά, με τον Παύλο άντρα να αποφεύγει τη σύλληψη. Οι αρχές είναι αποφασισμένες να φέρουν τον ένοχο ενώπιον της δικαιοσύνης, αλλά ο τρόπος που εξαφανίζονται τα ίχνη του καθιστά αυτή την αποστολή δύσκολη.

Μετά από μερικές ημέρες, δύο ψαράδες ανακαλύπτουν κάτι περίεργο κοντά στα βράχια. Βλέπουν κάτι να χτυπάει τα βράχια και πλησιάζουν με τη βάρκα τους για να δουν τι είναι. Ανακαλύπτουν ένα πτώμα, και γεμίζουν με τρόμο. Άμεσα, ειδοποιούν την αστυνομία.

Ο αστυνόμος που φτάνει πρώτος στο σημείο είναι ο Γιώργος. Καθώς προσεγγίζει το πτώμα, αναγνωρίζει το πρόσωπο του νεκρού: είναι ο Ευθύμης Φαρμάκης, ο φίλος του Παύλου. Η σκληρή αλήθεια σοκάρει τον Γιώργο.

Ο Αντώνης, που είναι ένας ακόμα φίλος του Παύλου, μαθαλινει για το συμβάν μένει εμβρόντητος. Ωστόσο, μοιράζεται την απογοήτευσή του με τη Μαρίνα, λέγοντας ότι η τιμωρία που ταίριαζε στον Ευθύμη είναι η φυλάκιση και όχι ο θάνατος.

Η Αιμιλία θα ρωτήσει πρώτη τον πρώην σύντροφό της, Παύλο Βρουλάκη, σχετικά με το εάν είχε συμμετάσχει στην επίθεση κατά του Ευθύμη. Θα τονίσει την υπόσχεσή του να εκδικηθεί τον Ευθύμη, αν μάθαινε ότι είχε απειλήσει κάποιον δικό του άνθρωπο. Στην ουσία, θα του δώσει να καταλάβει ότι εάν παραδεχθεί την ενέργεια αυτή, θα κρατήσουν το μυστικό μεταξύ τους. Παρ’ όλα αυτά, ο Παύλος, θα αρνηθεί σθεναρά. Θα υποστηρίξει ότι, παρόλες τις διαφωνίες του με τον Ευθύμη, δεν θα μπορούσε ποτέ να φτάσει στο σημείο να τον βλάψει θανάσιμα. Αυτό θα ισχυριστεί ενώπιον της Αιμιλίας, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την όσα του λέει.

Στη συνέχεια, ο Αντώνης θα παρέμβει, παραθέτοντας την ίδια ερώτηση προς τον Παύλο και περιμένοντας την απάντησή του. Και πάλι, η απάντηση του Παύλου θα είναι αρνητική. Στη συζήτηση που ακολουθεί, ο αστυνόμος και η εισαγγελέας της Άνω Ποριάς θα καταλήξουν ότι ο Παύλος φαίνεται πραγματικά αθώος. Θα τονίσουν ότι δεν πιστεύουν πως ο Παύλος είναι υπεύθυνος για τον φόνο του Ευθύμη, καθώς θεωρούν ότι αν είχε διαπράξει την πράξη αυτή, θα είχε αφήσει κάποια ίχνη.

Ωστόσο, ο Αντώνης θα αποφασίσει να μην βασιστεί σε αυτό τ συμπέρασμα του και θα αναλάβει προσωπικά μέτρα για να επιβεβαιώσει την αθωότητα του Παύλου. Χωρίς καθυστέρηση, θα επισκεφτεί το σπίτι του Παύλου. Εκεί, θα του ζητήσει να πάνε μαζί στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει τα αποτυπώματά του. Αυτή η πρόταση θα αφήσει άφωνο τον Παύλο, που προφανώς δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Καθώς ο Αντώνης του αναφέρει τους λόγους πίσω από αυτήν την ενέργεια, ο Παύλος αντιδρά με έκπληξη. Ο Αντώνης, όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Tv σίριαλ, θα παραμείνει αμετακίνητος στην απόφασή του και θα εκφράσει την επιθυμία του να προχωρήσουν αυτήν τη διαδικασία στο τμήμα. Ο Παύλος θα αιφνιδιαστεί και θα προσπαθήσει να καταλάβει τον λόγο που ο Αντώνης απαιτεί τα αποτυπώματά του.