Το Ναυάγιο – Απόπειρα βιασμού

Η απόφαση της Λίνας να αποδεχτεί την πρόταση του Διονύση φέρνει αναπάντεχα προβλήματα που δεν είχε φανταστεί ποτέ. Από την πρώτη στιγμή, ο Διονύσης επιδίδεται σε επιθέσεις και προσπαθεί να την βιάσει. Ευτυχώς, η Στέλλα παρεμβαίνει εγκαίρως, σώζοντας τη Λίνα από τα χέρια του Διονύση. Συγκλονισμένη η κοπέλα βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Στέλλας.

Παρά την τραυματική εμπειρία, η Λίνα διστάζει να μοιραστεί τον εφιάλτη της με τον Μάκη, γνωρίζοντας τις αντιρρήσεις του για τη συμμετοχή της στην ταινία. Παρ’ όλα αυτά, ο Μάκης αντιλαμβάνεται ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί και με τον τρόπο του ανακαλύπτει την αλήθεια.

Όταν συνειδητοποιεί ότι ο Διονύσης εκμεταλλεύτηκε τη θέση και τη δύναμή του για να την κατακτήσει, η οργή του Μάκη φουντώνει. Αποφασισμένος να κάνει τον Διονύση να πληρώσει, πηγαίνει να τον βρει. Η Λίνα, τρομαγμένη, τρέχει πίσω του για να αποτρέψει την σύγκρουση, όμως είναι ήδη αργά.

Ο Μάκης απειλεί ανοικτά τον Διονύση να απομακρυνθεί από τη ζωή τους. Όμως, ο Διονύσης αποφασίζει να τους τιμωρήσει ακόμα περισσότερο. Το βράδυ, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, εμφανίζεται έξαλλος έξω από το σπίτι της Λίνας και της Βάσως. Μπαίνει μέσα και προειδοποιεί ότι δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα μαζί του.